Варна - д-р Рюдигер Далке - практически семинар 01 септ

01.09.2019 09:30ч. Неделя  -  01.09.2019 17:30ч. Неделя
конферентна зала "Черно море", хотел "Черно море", гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Д-р Рюдигер Далке ще проведе целодневен Практически семинар "Болестта като символ"
- за  Варна купете своя билет от полето по-горе.
-
 Билети за практически семинар "Болестта като път" гр. София тук 

д-р Далке, отделно от семинара, ще проведе две вечерни беседи и представяне на последната му книга "Peace food"

                            Билети за вечерна беседа Peace Food гр. Варна тук 

                        Билети за вечерна беседа Peace Food гр. София тук 

                           

Практически семинар "Болестта като символ"

Това, което ще се случи на двата семинара във Варна и София не е правено досега. Д-р Далке сподели, че това има силата да преобърне живота на всички присъстващи. Практически семинар, на който ще покаже как да осъзнаем причината - той я нарича сянката, която не искаме да погледнем в себе си и която води до болестни симптоми и до всичко. което ни се случва в личен и служебен план. Самото "знаене" на емоционалните причини не води до осъзнаване и осветляването им. Само нека си представим какво ще се случи с живота ни, ако извадим от него всички страхове.

 Как на практика се прави това ще разберем на 1 септември във Варна и на 5 септември в София.

 

Световно известен лекар-психотерапевт с 40 годишна практика,
В Германия води семинари за лекари. Учи медиците да откриват причините за съоветните заболявания.
Той е един от най-четените световни автори с международно признание. Има над 60 книги посветени на връзката Ум-Душа-Тяло. Произведенията му са преведени на 28 езика, помагат и вдъхновяват милиони хора по целия свят. В България е познат с книгата "Болестта като път".
Вижте двете части на интервюто на д-р Далке с д-р Неделя Щонова bTV
Част 1: д-р Рюдигер Далке за връзката между ума, сърцето и болките на тялото
Част 2: Психотерапевтът д-р Рюдигер Далке: Любовта е единственият разумен отговор на въпроса за човешкото съществуване
 

Програма 

Варна - 31 август 18:00-20:30 - Вечерна беседа "Peace food"

Варна - 01 септември 9:30 - 17:30 - "Болестта като символ" - практически семинар

София - 04 септември, 18:00-20:30 - Вечерна беседа "Peace food"

София - 05 септември, 9:00 - 17:00 - "Болестта като символ" - практически семинар

Билети:
Вечерни беседи "Peace food" - 25 лв *

Целодневен семинар "Болестта като символ":

Ранни билети   - 160 лв (изчерпано количество)
Стандартни билети - 230 лв
   

д-р Далке специално за предстоящото си идване в България

“ Здравейте приятели от България, чрез книгата "Болестта като път" сме прекарали заедно не една и две нощи в разговори за вашите най-съкровени желания и най-страшните ви страхове. А такъв разговор може да се проведе само с близък,  доверен приятел, затова отново - Здравейте приятели! Идвам за втори път в България по две причини:
Първата - след семинара ми в София през 2017 г. разбрах, че не са ви били достатъчни практическите насоки в разбирането и осветляването на причините за болестта. Затова сега ще проведа два семинара насочени само към практическата част, но за тази цел всеки трябва да е прочел книгата "Болестта като път".

Втората - Храната, която избираме и връзката ѝ с болестта. Изключително важна и наболяла тема за мен като човек и лекар. От години работя с моите пациенти едновременно с психосоматиката на болестта и с драстична промяна на храненето им.
В три различни града в България ще се срещна с вас, за да ви разкажа за истината за храната , как тя влияе на болестта и кои са митовете, на които сами се подчиняваме.
Ще ви представя и последната ми книга "Peace food", която най-сетне излиза на български език.
Благодаря на издателство Кибеа за сърцатата работа! 

Очаквам ви! 
д-р Рюдигер Далке

ВАЖНО! Всички терапевти преминали практическия семинар ще получат Сертификат от д-р Рюдигер Далке. За целта, моля пишете ни на luchana@adhoc.bg.

 

Семинара е разделен на две части:

Първата - как да прилагаме на практика знанията от книгата "Болестта като път".

Във втора част, на база наученото от първа част, д-р Далке ще ни помогне да проведем практическа работа с наш личен симптом или с този на наш близък. Как да го разберем, осветлим и превъзмогнем.

Вечерни беседи

В продължение на два часа и половина ще разберем от д-р Далке коя храна носи в себе си здраве и коя подхранва болестта. Какви комбинации препоръчва и кои да избягваме. Плюсовете и минусите на всеядното, вегетарианското, веганското и суровото хранене. Кога и как да ползваме сух и воден пост и много любопитни факти и случки, които е срещал в практиката си.

 

Повече за д-р Рюдигер Далке

Д-р Рюдигер Далке практикува като лекар и психотерапевт повече от 40 години.  Той е един от най-четените световни автори с международно признание, а книгите му преведени на 28 езика  вдъхновяват и помагат на милиони хора по целия свят. Несъмнено българските читатели познават много добре  “Болестта като път”която преобръща представите ни за традиционната медицина и дава изумителен отговор на въпроса защо се разболяваме, търсейки причините за болестта най-напред в личността, възгледите и емоциите на самия човек. 

И за двете събития е предвиден превод от английски на български език.

 

В Германия д-р Далке води обучителни семинари за лекари и подготвя немските медици да откриват причините за постоянно повтарящите се симптоми на болестта и да усвоят правилния терапевтичен подход.
Роден е на 24 юли 1951 г. във Фрайзинг, Бавария. Следва медицина в Лудвиг Максимилиан университет в Мюнхен. През 1978 година получава докторска степен с дисертация на тема „Психосоматика на бронхиалната астма при деца.” В средата на 70-те години на 20 век се занимава с натуропатия и психотерапия – минава обучение за реинкарниращ терапевт. Заедно с жена си Маргит през 1990 година основава свой терапевтичен център в Долна Бавария.  Като фундамент на работата на терапевтичния център се сочат херметизмът и самият Хермес Трисмегист, а в книгите на Далке основни понятия са „законите на съдбата“, „принципа на сянката“ и „принципите на живота“. Основател е на Академия „Далке“ за психолози, повишаващи квалификацията си.  Бивш редактор на списание „Езотера“, днес Далке организира семинари и учебни курсове по архетипична медицина, респираторна терапия, психотерапия, пост и медитация.

 

Галерия

Организатор
Кога & Къде

Място: конферентна зала "Черно море", хотел "Черно море",
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: бул. "Сливница" 33

Неделя, 1 Септември 2019, 09:30 ч.
 до 
Неделя, 1 Септември 2019, 17:30 ч.