София, д-р Рюдигер Далке, "Peace food" - вечерна беседа

04.09.2019 18:00ч. Сряда  -  04.09.2019 20:30ч. Сряда
сграда "Съюз на Архитектите в България", гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

 

Вечерна беседа PEACE FOOD/Миротворна храна София

Билети за практически семинар "Болестта като път" София тук

Билети за практически семинар "Болестта като път"  гр. Варна тук     

Билети за вечерна беседа гр. Варна тук 

 

 

"Храната, която избираме и връзката ѝ с болестта. Изключително важна и наболяла тема за мен като човек и лекар. От години работя с моите пациенти едновременно с психосоматиката на болеста и с драстична промяна на храненето им." д-р Рюдигер Далке

Вечерна беседа  продължение на два часа и половина ще разберем от д-р Далке коя храна носи в себе си здраве и коя подхранва болестта. При кои симптоми кои храни да спрем да приемаме. Д-р Далке ще представи и книгата  "Миротворна храна", която е абсолютен бестселър по света, а сега вече излиза и на български.

Осигурен е превод от английски на български език.

Повече за д-р Рюдигер Далке

Д-р Рюдигер Далке практикува като лекар и психотерапевт повече от 40 години.  Той е един от най-четените световни автори с международно признание, а книгите му преведени на 28 езика  вдъхновяват и помагат на милиони хора по целия свят. Несъмнено българските читатели познават много добре  “Болестта като път”която преобръща представите ни за традиционната медицина и дава изумителен отговор на въпроса защо се разболяваме, търсейки причините за болестта най-напред в личността, възгледите и емоциите на самия човек. 

В Германия д-р Далке води обучителни семинари за лекари и подготвя немските медици да откриват причините за постоянно повтарящите се симптоми на болестта и да усвоят правилния терапевтичен подход.
Роден е на 24 юли 1951 г. във Фрайзинг, Бавария. Следва медицина в Лудвиг Максимилиан университет в Мюнхен. През 1978 година получава докторска степен с дисертация на тема „Психосоматика на бронхиалната астма при деца.” В средата на 70-те години на 20 век се занимава с натуропатия и психотерапия – минава обучение за реинкарниращ терапевт. Заедно с жена си Маргит през 1990 година основава свой терапевтичен център в Долна Бавария.  Като фундамент на работата на терапевтичния център се сочат херметизмът и самият Хермес Трисмегист, а в книгите на Далке основни понятия са „законите на съдбата“, „принципа на сянката“ и „принципите на живота“. Основател е на Академия „Далке“ за психолози, повишаващи квалификацията си.  Бивш редактор на списание „Езотера“, днес Далке организира семинари и учебни курсове по архетипична медицина, респираторна терапия, психотерапия, пост и медитация.

Организатор
Кога & Къде

Място: сграда "Съюз на Архитектите в България",
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. „Кракра“ 11, 1504 Център, София

Сряда, 4 Септември 2019, 18:00 ч.
 до 
Сряда, 4 Септември 2019, 20:30 ч.