За Събитие.БГ

Събитие.БГ е онлайн платформа за регистрация и продажба на билети за: събития, семинари, обучения, курсове, конференции. В съчетание с мощни маркетинг и административни инструменти, Събитие.БГ е уникален по рода си помощник за всеки Организатор.

УСЛУГИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ СЪБИТИЕ.БГ

Продажба на билети и събиране на входна такса

Ако сте Организатор можете да продавате билети онлайн и да събирате такса за вход за Вашето събитие, конференция, обучение, курс или семинар. Платформата на Събитие.БГ Ви позволява да приемате плащания чрез всички познати и широко използвани платежни методи в България. Със Събитие.БГ продавате онлайн без да се налага да наемате програмисти или да изграждате и поддържате скъпо струващи собствени платежни решения. Продавайки билети онлайн Вие събирате постъпленията си предварително още преди датата на Вашето събитие като по този начин си осигурявате спокойствие, финансова сигурност и можете по-добре да планирате необходимите ви ресурси.

Регистрация за събития и Безплатни билети

Организирате безплатно събитие? Нищо по-лесно. Можете да регистрирате Вашите посетители и да издавате билети за вход напълно БЕЗПЛАТНО!

Помощ при Фактуриране

През Събитие.БГ можете да издавате фактури автоматично или полуавтоматично на всеки закупил билет или платил такса за участие чрез платформата на сайта като по този начин спестявате много време, работа и пари.

Улесняване на регистрацията на входа на вашето събитие

Всички билети издадени от Събитие.БГ съдържат уникален код и баркод. Използвайки баркод четец и подходящ софтуер, можете да автоматизирате регистрацията и пропусквателния режим на посетителите на входа на Вашето събитие.

Промотирайте вашите Спонсори

Платформата на Събитие.БГ ви дава възможност бързо и лесно да поставяте логото на Вашия спонсор на билетите за събитието Ви като по този начин Ви предоставя още една възможност да се отблагодарите за тяхната подкрепа.