Започни на чисто – следпразнично разтоварване

12.01.2019 09:30ч. Събота  -  12.01.2019 18:00ч. Събота
Център Качествен живот, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

1-ви януари – дежурната преломна дата в нашия живот. Всяка година в навечерието на
тази дата сме много щедри с обещанията към себе си.

Знаеш как е – от 1 януари си обещавам да:

  • се храня по-здравословно
  • спортувам всеки ден
  • отслабна
  • спра да преяждам
  • откажа цигарите
  • отделям повече време за почивка или за нещата, които обичам
  • обичам повече себе си

Познато ли ти е? Убедени сме че, да. Също както ти е познато как скорострелно този ентусиазъм се изпарява най-късно около 10 януари, когато ежедневието влезе в нормалния си ритъм. И тогава някак естествено ни се получава да загубим мотивация и да караме постарому. Загърбваме щедрите обещания, които даваме сами на себе си със заключението „Ама този път наистина ще го направя!“.

Спокойно. Ние знаем, че не е лесно, но също така знаем, че е трудно да направиш само първите две-три крачки. Но сме убедени, че усилието си струва. И ако и на теб не ти е лесно да го направиш сама, но пък наистина го искаш, вече има на кого да се довериш. Присъедини се към нас! На 12.01.2019 г. (събота) ще си говорим за това как да изпълним целите си за 2019 година в здравословен аспект без излишен стрес.

Ще се движим в група и ще се забавляваме, докато заедно борим трудностите.

Е, искаш ли скоро да се запознаеш със своето по-здраво Аз? Присъедини се!

Цялата програма можеш да видиш тук

Организатор

Borislava Lutskanova

Да вдъхновим за здраве и промяна към здравословен начин на живот беше идеята, от която се роди Издателство Вдъхновения. Ние вярваме, че споделеният опит в промяната ще помогне на много хора да направят първата крачка към здравословен живот. Човек е устроен така, че има нужда пътя му да мине през опита, за да се научи как и защо да се грижи за себе си. Раждането на Издателство Вдъхновения също беше провокирано от личен опит, лутане и търсене на причини.

Мисията ни е да публикуваме само проверени концепции за здравословен начин на живот. В нашите библиотеки ще откриете книги, с помощта, на които да подготвяте здравословни рецепти бързо и лесно. Книги, които ще ви помогнат да решите специфични проблеми и неразположения, по естествен път, книги които ще ви вдъхновят да направите дълготрайни промяни към по-добър живот в лесни стъпки.

Книгите на Издателство Вдъхновения са подбрани с много внимание. Специализираните текстовете и термини се проверяват и консултират от професионален екип редактори и консултанти в съответните медицински области. Рецептите за храни и напитки се тестват, преди да бъдат публикувани.


Кога & Къде

Място: Център Качествен живот,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. Витоша 164, ет. 3

Събота, 12 Януари 2019, 09:30 ч.
 до 
Събота, 12 Януари 2019, 18:00 ч.