Преглед на профил

Borislava Lutskanova



Да вдъхновим за здраве и промяна към здравословен начин на живот беше идеята, от която се роди Издателство Вдъхновения. Ние вярваме, че споделеният опит в промяната ще помогне на много хора да направят първата крачка към здравословен живот. Човек е устроен така, че има нужда пътя му да мине през опита, за да се научи как и защо да се грижи за себе си. Раждането на Издателство Вдъхновения също беше провокирано от личен опит, лутане и търсене на причини.

Мисията ни е да публикуваме само проверени концепции за здравословен начин на живот. В нашите библиотеки ще откриете книги, с помощта, на които да подготвяте здравословни рецепти бързо и лесно. Книги, които ще ви помогнат да решите специфични проблеми и неразположения, по естествен път, книги които ще ви вдъхновят да направите дълготрайни промяни към по-добър живот в лесни стъпки.

Книгите на Издателство Вдъхновения са подбрани с много внимание. Специализираните текстовете и термини се проверяват и консултират от професионален екип редактори и консултанти в съответните медицински области. Рецептите за храни и напитки се тестват, преди да бъдат публикувани.

Събития

Започни на чисто – следпразнично разтоварване
  • Конференции и семинари
  • 12 Януари 2019, 09 30 ч.
  • бул. Витоша 164, ет. 3 ( Център Качествен живот ), гр. София
БЕЗПЛАТЕН

Контакти

За повече информация за събитието или билетите свържете се с нас