Бургас - Д-Р РЮДИГЕР ДАЛКЕ "ВЕЧЕРНA БЕСЕДA PEACE FOOD"

03.09.2019 18:00ч. Вторник  -  03.09.2019 20:30ч. Вторник
залата се уточнява, гр. Бургас
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Билети за гр. Варна тук!
Билети за гр. София тук!

Световно известен лекар-психотерапевт с 40 годишна практика
В Германия води семинари за лекари. Учи медиците да откриват причините за съоветните заболявания.
Той е един от най-четените световни автори с международно признание. Има над 60 книги посветени на връзката Ум-Душа-Тяло. Произведенията му са преведени на 28 езика, помагат и вдъхновяват милиони хора по целия свят. В България е познат с книгата "Болестта като път", пристига в град Бургас на 3-ти септември, за вечерна беседа посветена на правилно хранене. Ще представи и новата си книга “Peace food”.
Вижте двете части на интервюто на д-р Далке с д-р Неделя Щонова bTV
Част 1: д-р Рюдигер Далке за връзката между ума, сърцето и болките на тялото
Част 2: Психотерапевтът д-р Рюдигер Далке: Любовта е единственият разумен отговор на въпроса за човешкото съществуване

 

д-р Далке специално за предстоящото си идване в България

“ Здравейте приятели от България, чрез книгата "Болестта като път" сме прекарали заедно не една и две нощи в разговори за вашите най-съкровени желания и най-страшните ви страхове. А такъв разговор може да се проведе само с близък,  доверен приятел, затова отново - Здравейте приятели! Идвам за втори път в България по две причини:
Първата - след семинара ми в София през 2017 г. разбрах, че не са ви били достатъчни практическите насоки в разбирането и осветляването на причините за болестта. Затова сега ще проведа два семинара насочени само към практическата част, но за тази цел всеки трябва да е прочел книгата "Болестта като път".

Втората - Храната, която избираме и връзката ѝ с болестта. Изключително важна и наболяла тема за мен като човек и лекар. От години работя с моите пациенти едновременно с психосоматиката на болестта и с драстична промяна на храненето им.
В три различни града в България ще се срещна с вас, за да ви разкажа за истината за храната , как тя влияе на болестта и кои са митовете, на които сами се подчиняваме. 
Ще ви представя и последната ми книга "Peace food", която най-сетне излиза на български език.
Благодаря на издателство Кибеа за сърцатата работа! 

Очаквам ви! 
д-р Рюдигер Далке

 

 

Програма 

Варна - 31 август 18:00-20:30 - Вечерна беседа "Peace food"

Варна - 01 септември 9:30 - 17:30 - "Болестта като символ" - практически семинар

Бургас - 03 септември - 18:00-20:30 - Вечерна беседа "Peace food"

София - 04 септември, 18:00-20:30 - Вечерна беседа "Peace food"

София - 05 септември, 9:30 - 17:30 - "Болестта като символ" - практически семинар

Билети:
Вечерни беседи "Peace food" - 25 лв * първите 50 билета дават право на влизане с приоритет и избор на място

 

 

Вечерна беседа Бургса

В продължение на два часа и половина ще разберем от д-р Далке коя храна носи в себе си здраве и коя подхранва болестта. Какви комбинации препоръчва и кои да избягваме. Плюсовете и минусите на всеядното, вегетарианското, веганското и суровото хранене. Кога и как да ползваме сух и воден пост и много любопитни факти и случки, които е срещал в практиката си.

 

Повече за д-р Рюдигер Далке

Д-р Рюдигер Далке практикува като лекар и психотерапевт повече от 40 години.  Той е един от най-четените световни автори с международно признание, а книгите му преведени на 28 езика  вдъхновяват и помагат на милиони хора по целия свят. Несъмнено българските читатели познават много добре  “Болестта като път”която преобръща представите ни за традиционната медицина и дава изумителен отговор на въпроса защо се разболяваме, търсейки причините за болестта най-напред в личността, възгледите и емоциите на самия човек. 

В Германия д-р Далке води обучителни семинари за лекари и подготвя немските медици да откриват причините за постоянно повтарящите се симптоми на болестта и да усвоят правилния терапевтичен подход.
Роден е на 24 юли 1951 г. във Фрайзинг, Бавария. Следва медицина в Лудвиг Максимилиан университет в Мюнхен. През 1978 година получава докторска степен с дисертация на тема „Психосоматика на бронхиалната астма при деца.” В средата на 70-те години на 20 век се занимава с натуропатия и психотерапия – минава обучение за реинкарниращ терапевт. Заедно с жена си Маргит през 1990 година основава свой терапевтичен център в Долна Бавария.  Като фундамент на работата на терапевтичния център се сочат херметизмът и самият Хермес Трисмегист, а в книгите на Далке основни понятия са „законите на съдбата“, „принципа на сянката“ и „принципите на живота“. Основател е на Академия „Далке“ за психолози, повишаващи квалификацията си.  Бивш редактор на списание „Езотера“, днес Далке организира семинари и учебни курсове по архетипична медицина, респираторна терапия, психотерапия, пост и медитация.

Организатор
Кога & Къде

Място: залата се уточнява,
Регион: област Бургас ,
Град: гр. Бургас,
Адрес: Залата се уточнява

Вторник, 3 Септември 2019, 18:00 ч.
 до 
Вторник, 3 Септември 2019, 20:30 ч.