Акценти

Зала под наем

В този блог пост решихме да ви представим една зала под наем, в която проведохме няколко събития и бяхме очаровани от мултифункционалността и. 

Тази зала под наем се намира първо на много удобно място в Лозенец точно между Кемпински и спирка на метрото Джеймс Баучер, а точния адрес е ул. Златен рог 16. Супер удобно място - можеш да стигнеш с метро, трамвай, автобус, а ако отидеш с колата не е проблем да паркираш. Има огромен паркинг на зелената зона на Кемпински, а дори ако имаш късмет можеш и да спреш без пари на самия Златен рог.

Другото, което много ни харесва са ОГРОМНИТЕ прозорци в тази зала под наем. Ходили сме къде ли не, но повечето зали са или под земята - обикновено в хотелите или изобщо нямат прозорци. А тук те са по цялото продължение на залата и гледат към градинката пред Кемпински. 

Собствениците са обзавели залата с мебели в много живи и свежи цветове - това ти създава невероятно настроение. Страхотни зелени столове, кът с мека мебел в зелено, синьо, червено, жълто и кафяво. Страхотно! Можете да видите снимки на зала под наем!

Залата събира от 6 до 60 човека в зависимост от подредбата, а за партита дори можеш да обединиш две помещения в едно, което е с големина над 120 квадрата! Супер. Супер е, че получаваш и много екстри в цената, която е само 20 лв. на час! Можете ли да си представите - такава зала за 20 лв. на час??

В цената влизат мултимедия, екран, флипчарт и озвучаване! Всичко е както казваме plug&play - за 5 минути си готов да провеждаш събитието си! 

Можете да се свържете със собственика на тел: 0885698841 Георги. 

Успех със събитието ви и да ни ползвате ей! :)