Акценти

SEO Конференция 2013 - Продадено

Честно казано, SEO конференция 2013 не ни е първият sold-out, но е първият с такъв мащаб. Работим с организаторите за втори път, като предходната ни работа бе преди появата на Събитие.БГ и до голяма степен моделира начина, по който ще изглежда услугата.

Билетите за конференцията свършиха много рано, буквално за дни след като бяха пуснати в продажба, а за нас остана удовлетворението, че успяхме да работим за пореден път с Огнян Младенов и неговата компания SEOM, която организира конференцията, съвместно с Cloxy и форума за SEO и интернет маркетинг searchengines.bg.

По този повод, решихме да му зададем няколко въпроса и имаме щастието да споделим неговите отговори с Вас.

СЪБИТИЕ.БГ: Кажи ни с един параграф какво представлява SEO конференцията, като все едно го обясняваш на дете на 12 години?

Огнян Младенов: SEO конференцията е водещото събитие на тема оптимизация и маркетинг за търсачки в България и определено най-обичаното сред всички IT събития. На него водещите експерти в бранша споделят новости и личен опит за всичко, свързано с по-доброто позициониране на сайтове в Google и другите търсачки.

Казах, че е най-обичаното и за поредна година това се потвърждава от десетките шаржове, смешни видеа и снимки, които късметлиите да присъстват на конференцията създават и споделят в интернет. Това просто си е тяхната конференция и толкова !

Именно затова не е чудно, че всички билети се разграбиха за 4 дни, 4 месеца преди датата на провеждане и далеч преди на сайта да се появи информация за темите, лекторите и програмата

СЪБИТИЕ.БГ: Какво те накара да избереш Събитие.БГ за партньор по продажбата на билетите за SEO конференцията тази година?

Огнян Младенов: Познавам собствениците на сайта от доста време и съм убеден, че всичко, което правят, го правят добре. Отлични професионалисти и хора, на които може да се разчита при всички обстоятелства. Какво повече му трябва на човек, за да направи правилния избор на партньор ?

Направиха чудеса от храброст, изпълниха всичките ми капризи и изключително много спомогнаха за популяризацията на самото събитие. Естествено е да ги препоръчвам на всички и от сърце. Щях да пропусна да споделя, че ми предложиха и финансови условия, на които просто не можах да откажа :-)

СЪБИТИЕ.БГ: Кое е нещото, което за теб е най-полезното като инструмент докато ползваше Събитие.БГ ?

Огнян Младенов: Особено ми се понравиха възможностите за разполагане на сайтовете на кодове и бутони за събитието и продажбата на билети. Интеграцията с Facebook страници е също изключително полезен инструмент.

СЪБИТИЕ.БГ: За втори път работим заедно по продажбата на билети за това събитие, би ли рискувал да го продаваш с изцяло онлайн плащания следващия път?

Огнян Младенов: Нямам избор :-) На първите 2 издания на SEO конференцията се опитахме да вършим тази неблагодарна работа сами. Безсънни нощи, разправии със стотици хора, фактуриране, осигуряване на пропускателен режим, подмяна на имена в последния момент ....НЕ благодаря, но не мога да си причиня това отново.

Всички тези неразбории сега са на главата на Събитие.БГ, а ние само си клатим краката и получаваме паричките в срок.

Отделно, че заради големия си опит в огранизацията на събития ни затрупаха с безброй предложения за всякакви гъделчета и изненадки, които още повече да повишат настроението сред участниците. Повече за това ... на Първа пролет :-)