В Царството На Розовото Вино

20.04.2019 15:00ч. Събота  -  20.04.2019 21:00ч. Събота
PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Разкрийте прелестите на новата реколта розета!
 
Свеж вкус, лека консистенция, завладяващ аромат! В розето има невероятен чар – леко е, ефирно, лишено от минало. Не е ли именно пролетта чудесно време да започнем да оформяме портфолиото си от розови вина за лятото! Със своите ненатрапчиви аромати и изящна структура розето ни кара да мечтаем за лятно безделие и мързеливо съзерцание на слънчеви зайчета. За глътка финес, усмивки, морски бриз, добра компания, приятна храна и срещи с приятели.
 
И тази година искаме да ви помогнем да откриете своето розе за лятото, като ви каним на ежегодната си Розе дегустация на 20 април от 15 до 21 часа във „ФотоСинтезис Арт Център”. Очаквайте изящните розета на над 20 малки и средни винарни.
 
Интересното е, че ще можем да опитаме розови вина и от стари реколти (нещо необичайно за тази категория) и това ще ни даде възможност да направим вертикална дегустация, тоест да сравним как вкусът на едно и също розе се променя с времето.
 
Подготвили сме ви и други страхотни изненади – бар с розови коктейли, музикална програма и силна доза весело настроение.
 
Елате, опитайте, оценете и изберете вашия стил розе за сезон 2019!
 
Продажбата на билети започва на 01.04 и цената от 10лв ще е промоционална до 19.04:
1. На място в нашия магазин на ул. Шишман 19 или офисът ни (Джоди Трейд)
2. Онлайн

В деня на събитието билетът ще е на стойност 15 лв.

#wine #tasting #21April #rose #newvintage #enjoywine

Организатор

EnjoyWine

Enjoywine е клуб на ценителите на хубавото вино. Стремим се да повишим културата на дегустация и оценка при консумация на вино. Да подкрепим българските производители, особено малките бутикови семейни изби, и да дадем възможност повече почитатели да се докоснат до техните вина. Организираме дегустации и представяне на селектирани вина, правим винени турове с приятели и най-вече се забавляваме, споделяйки незабравими приятни преживявания. Наскоро открихме и своя първи магазин, който се намира на ул. „Цар Иван Шишман“ 19 в София.


Кога & Къде

Място: PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. "Васил Левски" 57, 1000 Sofia, Bulgaria

Събота, 20 Април 2019, 15:00 ч.
 до 
Събота, 20 Април 2019, 21:00 ч.