Близкоизточни разядки и домашен хляб - 27 май

27.05.2022 18:00ч. Петък  -  27.05.2022 20:00ч. Петък
Salted Cafe Sofia, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Включи се в изкушително вкусното събитие за приготвяне на близкоизточни ефектни и ароматни разядки. Заедно ще приготвим гладък хумус, ярка мухамара и опушен баба гануш, а след това ще им се насладим с прясно изпечен от нас на място домашен хрупкав хляб.


Нашият кулинарен гид ще бъде Хермина Емирян. Хермина е завършила социална и организационна психология в НБУ и от повече от 20 години е ангажирана в неправителствения сектор. В последните 11 г. се занимава с организационно и програмно консултиране, обучения и оценки на въздействието както на неправителствени, така и на образователни и бизнес организации; водила е групи за взаимопомощ за жени с диагноза рак на гърдата  и в последните няколко години плува в образователни проекти и инициативи като програмата "Научи се да даряваш" към Български дарителски форум и Училища за пример на фондация Заедно в час.


Хермина има специално отношение към храната. За нея тя е мост между различни хора и култури, както и прекрасен начин да се запознаеш с нови хора и страни, което пък я води към много пътувания и експерименти в кухнята. Затова в последните години с голямо удоволствие участва в кулинарни класове и работилници, в които представя различни традиционни и семейни рецепти от арменската кухня, както и други вкуснотии.

Има само 12 места!!!

Цена: 30 лв.

С подкрепата на Salted Cafe Sofia 

Организатор
Кога & Къде

Място: Salted Cafe Sofia,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Ул. Братя Миладинови 38

Петък, 27 Май 2022, 18:00 ч.
 до 
Петък, 27 Май 2022, 20:00 ч.