Фамилатлон 2018 - празник на семейството

12.05.2018 10:00ч. Събота  -  12.05.2018 17:00ч. Събота
Южен парк, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

На 12 май 2018 г. събота, от 10ч. на Голямата поляна в Южния парк в София ще се проведе десетият поред Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

Фамилатлон е най-забавният начин, по който майките, бащите, децата и техните роднини могат да отбележат Международния ден на семейството. Той дава възможност всички заедно да играят и да се забавляват, да изберат и изпробват нов спорт, хоби или просто приятен начин за прекарване на свободното време, представени от десетки клубове и организации.

Къде: Голямата поляна в Южния парк, София

Сред основните акценти на празника са:

  • „Панаир на възможностите“: 40+ детски работилници, спортни клубове и организации, при които всяко семейство може да изпробва нов спорт или занимание
  • „Голямото лятно бутане“: 700+ родители на пешеходно предизвикателство от 5000 крачки в парка – в слингове, колички, велосипеди, тротинетки
  • „Малката Европа“: Ориентиране в парка по карта, на която са отбелязани 28-те европейски столици. На всеки пункт има „домакин“, който посреща гостите с традиционни за страната храни, игри, информация.
  • „Малък велопоход“: За деца от 2 до 6 години, които да изпробват уменията си да карат велосипеди на 2, 3 или 4 колела. Всеки участник, който успешно финишира, получава награда.
  • За татковци и деца: Както винаги ще има специални състезания за татко и дете заедно.

Галерия

Организатор

Асоциация "Родители" и Фондация "Три"

Асоциация „Родители“ насърчава родителите да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат, като развива и утвърждава идеята за родителството като основна духовна ценност в обществото и семейството като естествена среда за отглеждане и възпитание на децата.

Фондация „Три“ е организатор на „Академия за родители” - най­-големият семеен форум в България, насочен към родители, искащи да направят информиран избор за образованието, възпитанието и здравето на децата си. Форумът се организира от 2015 г., ежегодно в София и Варна, и събира на едно място 2000+ семейства, 80+ водещи организации и 40+ специалисти в различни области.


Кога & Къде
Към карта

Място: Южен парк,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Голямата поляна

Събота, 12 Май 2018, 10:00 ч.
 до 
Събота, 12 Май 2018, 17:00 ч.