Семеен семинар 2023

07.02.2023 19:00ч. Вторник  -  14.02.2023 19:00ч. Вторник
София, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Не пропускайте най-популярния практичен български семинар, от 7 до 13 февруари, 2023, в сферата на семейните отношения, по повод Седмицата на брака -

Успешен брак, успешно родителство

Обучения от едни от най-предпочитаните лектори по темата всяка вечер от седмицата!

Ако искате да преживеете значително подобрение на отношенията с партньора, това онлайн събитие е точно за вас!

УСПЕШНИ В ОТНОШЕНИЯТА СРЕД ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА ЖИВОТА не е поредният скучен семинар, а практично събитие, което ще ви ангажира вниманието през почти 90% от времето!

СЪЗДАДЕН ОТ ПРАКТИЦИ, КОИТО ЖИВЕЯТ И ПРИЛАГАТ ПРИНЦИПИТЕ, КОИТО СПОДЕЯТ.

Какво ще ви донесе това събитие? Искаме да ви помогнем:

  • да изясните връзката между успешния брак и родителството;
  • да видите силните и слабите си области на развитие като двойка;
  • да идентифицрате по-добре потребностите си и да разпознаете емоционалните нужди на партньора си;
  • да подобрите уменията за балансиране на приоритетите, комуникацията и решаването на конфликти;
  • да изясните очакванията си относно секса, финансите, родителството и др.;
  • да развиете удовлетворяващи семейни взаимоотношения, като оцените различията си;
  • да разберете как да съхраните брака си и поддържате страстта помежду си…
  • и още…

Ще усвоите ценни практични умения в тази посока, които ще ви помогнат да изградите брак, който трае цял живот…

Включи се в събитието, в което ще намериш изобилие от практична информация за следното:

- Как да се свържем по-добре емоционално и задълбочим близостта в брака си?

- Как да изградим автентична и трайна близост?

- Кои са най-честите проблеми в партньорските отношения и как да ги преодолеем?

- Как да снабдяваме нуждите си по-ефективно?

- Как да упраляваме заедно по-добре финансите ни и да научим на това децата ни?

- Каква е тайната да останеш щастливо женен с деца?

- Кои са някои от най-честите трудности при възпитанието на децата и как да ги преодолеем?

- Каква е ролята на брачните отношения за успеха на децата?

- Как да развиваме, изграждаме и утвърждаваме семейната ни идентичност?

 

„Финансовата грамотност у дома" със Стойне и Адриана Василеви

Cтoйнe Bacилeв, СFЅА, СІА e cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa нaй-пoпyляpния caйт зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия – ЅmаrtМоnеу.bg, ĸaĸтo и пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa Бългapcĸa acoциaция нa личнитe финaнcoви ĸoнcyлтaнти (БAЛФK). Имa пoвeчe oт 11 гoдини oпит нa pъĸoвoдни пoзиции във финaнcoвaтa cфepa в гoлeми мeждyнapoдни и бългapcĸи ĸoмпaнии ĸaтo EY, КВС, ВDО, Paйфaйзeн Бaнĸ, Πpoĸpeдит Бaнĸ и BMФГ. Cтoйнe имa дeceтĸи пpeзeнтaции и yчacтия в тeлeвизиoнни пpeдaвaния пo тeми, cвъpзaни c личнитe финaнcи и пpeдпpиeмaчecтвoтo, ĸaĸтo и мнoгo пyблиĸaции в aвтopитeтни мeдии.

Адриана Манолова-Василева е юрист, сертифициран коуч, а в последните 10 години заедно със съпруга си Стойне Василев активно помага на хората в България да повишават финансовата си култура, да управляват по-разумно парите си и да стават по-богати.

След безспорните успехи във финансовото образование на голямата си дъщеря, тя приема за своя мисия да помогне и на другите деца да имат по-добро финансово бъдеще. Затова през 2021 година създава SmartMoney Kids, където събира на едно място всички необходими ресурси, благодарение на които децата да израснат като мислещи, отговорни, предприемчиви, финансово стабилни и щастливи възрастни.

____________

„И заживели щастливо" с Мадлен Алгафари


Мадлен Алгафари е аналитичен психотерапевт, член на Българската Асоциация по Психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на Института за психотелесна терапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия. Дипломира се в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1991 г. със специалност „Психология“ и едновременно в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Режисура за драматичен и куклен театър“. След дипломирането си работи в БНТ като редакторка и водеща. 

 

„Тайната да останеш щастливо женен с деца" с Дани и Нора Таневи


Дани и Нора Таневи
са водещи на популярното предаване „Попитай Дани Танев“, в което засягат въпроси относно любовта, секса и брака. Те са също родители на четири прекрасни деца. Дани е професионален музикант и има множество участия в концерти и видеозаписи. Нори е завършила икономически университет във Варна и е работила в банка. С тяхната енергичност, приветливост и свежест, те са един истински пример за щастлива семейна двойка.

 

„Как децата успяват: тайната сила на брака" със Стоян Георгиев

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е circle-cropped-2-150x150-1.pngСтоян Георгиев е редактор на популярния блог за семейни отношения Semeistvo.bg и председател на "Асоциацията за интензивно семейно консултиране", организация, специализирана в работа със семейства. Фамилен психотерапевт (SFT), сертициран от Международната асоциация на брачните и семейните психотерапевти” (подразделение на американската асоциация по психотерапия) с над 20-годишен опит при директно консултиране на двойки. Неговата страст е да съдейства за разрешаване на сложни проблеми в трудни житейски ситуации.  

 

„Трудности при възпитанието... и как да ги преодолеем" с Цвети Христанова


Цвети Христанова
е филолог, съпруга, майка на две момчета, и сертифициран специалист по Позитивно родителство. Цвети сбъдва детската си мечта да направи света едно по-хубаво място чрез Оммм. Подкрепяйки семействата и техните деца по света, за да могат да се радват на повече позитивни дни и семейно щастие е най-сигурният начин да постигнем едно по-красиво бъдеще за всички.

Автентична и дълготрайна близост с Нийл и Даяна Арнолд

Нийл и Даяна Арнолд имат за своя страст възстановяването на личности, семейства и бракове, използвайки уроци от своите лични кризи и професионално нон-хау.

Женени за почти 40 години и с трима синове, три снахи и прекрасна внучка — те са преживели трагедии, през които малко биха преминали.

Даяна е лицензиран професионален фамилен терапевт с експертиза за справяне с травма (EMDR). Нейната професионална работа е доказано ефективна. 

Като успешен управител във финансовата индустрия, Нийл е ангажиран да помага на хората да успяват, възстановявайки се от своите емоционални рани.


Модератор, Стоян Георгиев


Сесиите ще започват в 19:00 часа и ще са с около 60 мин. продължителност. Линк за събитието ще получите на електронната си поща преди началото на събитието. 

Билетът включва достъп до запис от сесиите, който ще бъде на разположение до края на февруари, 2023 г.

 

Галерия
Спонсори

Организатор
Кога & Къде

Място: София,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Онлайн в платформата ZOOM.

Вторник, 7 Февруари 2023, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 14 Февруари 2023, 19:00 ч.