Безплатна линия за изслушване и подкрепа за хранителни нарушения

10.06.2020 22:00ч. Сряда  -  23.07.2020 16:00ч. Четвъртък
http://bia-unikal.org/ , гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Кампания на Асоциация Уникал във връзка със Световния ден за борба с хранителните нарушения с безплатна линия за подкрепа юни-юли 2020г.

Кампания Loved Bodies на Асоциация УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.org/ за безплатна превенция на хранителни нарушения, проблеми с хранене, преяждане и тяло; и безплатно изслушване, консултиране и насочване към ресурси за подкрепа: http://bia-unikal.org/?p=7956.

Предлагаме следните безплатни ресурси в рамките на кампанията:

1. Безплатно изслушване, консултиране и насочване към ресурси за подкрепа за засегнати от хранителни нарушения или техните близки и приятели посредством УНИКАЛ Линията ни за информиране, изслушване и подкрепа по скайп с asociacia.unikal или под формата на кореспонденция със съобщения на страницата на УНИКАЛ Онлайн Институт: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute/. Ще е нужно да изпратите съобщение, като стажантите ни ще имат възможност да Ви изслушат и да Ви помогнат според график, който предстои да публикуваме.

2. Достъп до безплатни обучителни онлайн уъркшопи с 3 теми:
Уъркшоп „Поглед към тялото и ХН“ за тийнейджъри 14-19 год.
Уъркшоп “Бъди позитивен към тялото си“ за възрастни 19+
Уъркшоп “Спри Проблемите със нарушено хранене“ за възрастни 19+
Уъркшопите са в сферата на справяне с проблеми с хранене и тяло и повишаване на телесната увереност: https://unikalonlineinstitute.com/безплатни-ресурси/

3. Предоставяне на възможността да се запознаете с /и да станете съмишленици на новата ни Онлайн Общност Loved Bodies, за която можете да прочетете повече: http://bia-unikal.org/?page_id=5870 .

Благодарим Ви за подкрепата и дейното участие!
Екипът на УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”

Организатор
Кога & Къде

Място: http://bia-unikal.org/ ,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: Varna, Bulgaria

Сряда, 10 Юни 2020, 22:00 ч.
 до 
Четвъртък, 23 Юли 2020, 16:00 ч.