Уебинар - арт-терапевтична работилница

27.09.2020 17:00ч. Неделя  -  27.09.2020 19:00ч. Неделя
Онлайн, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Този свят е сцена и всички ние сме актьорите, всеки със своята роля! Едни от нас играем добре възложената ни роля, други непрестанно искат да променят възложеното им от режисьора на постановката, с претенциите за СВОБОДЕН ИЗБОР...
Така или иначе, но да имаш конкретна роля и тази роля да е ключова - да, всеки от нас се стреми цял живот към това... всеки от нас иска да има “свободен избор”.
Как, обаче, реагират на тези наши своеволия СЦЕНАРИСТИТЕ И РЕЖИСЬОРИТЕ на “кукленото шоу”!?

Скъпи приятели!

Започваме Божествената нова година с проект, който има потенциала да ни изстреля във висините! И това е Арт-терапевтичната работилница за творческо мислене и писане към Академията за Нова Култура Хармонт! Девизът ни е: пренапиши и оцвети живота си.

Тази инициатива е за вас, ако Вие:

 • Сте творески натури, които искат да развиват художествените си таланти...
 • Сте почитатели на красивото слово...
 • Чувствате, че имате какво да напишете... но не знаете как да се изразите!!!
 • Лелеете за новото в света!
 • Желаете да намерите среда на съ-творци, с които взаимно да се мотивирате и да изкарвате най-добрите бисери от себе си... НО и да печелите след време от творчеството си, като едновременно с това да издигнем Българската култура и Дух!

И така, мислещи и търсещи личности, решени да се издигнете и да заслужите правомерно своите култови роли в най-добрата пиеса на 21 век - добре сте дошли на сцената на ВЪПРОСИТЕ, а ние от *Арт-терапевтичната работилница на АНКХ* ще се радваме да ви поведем към отговорите - за смисъла на живота и еволюцията на персонажите!

 • При нас ще се научите да разчитате сценария на живота ви според личния ви хороскоп.
 • При нас ще се научите да мислите архетипно, логично обосновано, космично последователно и това не са празнословия, мисловни фикции и алабализми, а са факти бързо доказуеми, ако все пак можете да виждане ясно.
 • При нас ще се научите кое след кое следва и кое е най-изначално...
 • Ще се научите да пишете красиво за истинските герои, т.е. ще сценарирате сами своите най-красиви думи и своите най-добри постъпки.
 • После ще се научите да отигравате възможно най-адекватно - “динамиката на живота”... и с течение на времето сами ще “режисирате” своите постъпки...
 • И накрая, но не на последно място, ще научите тайните на ПРОДУЦИРАНЕТО - инвестирането и печалбите, които можете да извличате от вашите роли... и така ролите ви вече ще са на “Кралете, а не на слугите, или още по-лошо на робите”.
   

А нима днес повечето хора не играят ролята на икономически роби, независимо от богатата палитра на филмовите декори, поставяна пред очите ни за да ни заблуди, че сме свободни!?

Е, какво избирате - да сте третата бамбукова пръчка вдясно - у дъното на сцената - или да сте Централната Роля с възможност за “Оскар”!?

Ако избора ви е - “искам да съм главен герой”, то тогава наистина е време да научите, кой и как държи и дъпра конците на сцената на “кукленото шоу”, какъвто е този свят... Време е да погледнете към “Звездите на Тео” - създателят на “Тео-реми-те”, а също и създателят на “Театъра”...
Време е да постъпите в предверието на “АНКХ” - Академията за Нова Култура Хармонт, а предверието е - Арт-терапевтична работилница Хармонт.

Ще ви представим и нашето творчество, за да сте сигурни, че празни думи не говорим... но и за да разберете какво желаем да ви дадем и какво желаем да се прояви във Вас!

 

Лектор на уебинара - Кирил Груев https://ruhonir.net/kiril-gruev/
 

Как да се запишете?
 

Освен потвърждение при закупуване на билет, ще ви бъде изпратен линк за живото предаване на посочен от вас имейл.

Ако изпитвате трудност с регистрацията, свържете се с нас или платете по един от посочените долу алтернативни начини:

 1. Банков превод -- BG97UNCR70001524015182 / "Рухонир" ООД / Уникредит Булбанк
 2. Paypal -- paypal.me/ruhonir
 3. EasyPay/Epay -- Димитър Георгиев Лазаров / BG49 ESPY 4004 0034 6349 55
 4. Revolut -- +359896625046 (Димитър Георгиев Лазаров)

Основание за плащане - при всеки от изброените начини: "Уебинар арт-терапия - две имена и имейл на записания".

 ЦЕНА: 7лв.

Организатор
Кога & Къде

Място: Онлайн,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Онлайн

Неделя, 27 Септември 2020, 17:00 ч.
 до 
Неделя, 27 Септември 2020, 19:00 ч.