Уебинар - “Мистериите на водата”

03.10.2020 10:30ч. Събота  -  03.10.2020 12:30ч. Събота
Онлайн, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Всички сме чували историята за “Златната рибка” - нали?
Колко от нас обаче са свързвали тази история с нещо абсолютно реално... със силите на водата и слънцето и то в точно определен момент от ежедневието, от месеца, от годината?

На този уебинар ще ви представя една Велика Мистерия, а имено - Мистерията на “Златната рибка” - Христовия Дух... и времето за Нейния улов - най-удачното време от годината!

И така... скъпи приятели, знаете ли че... за всеки отделен човек веднъж през годината има цял един ден, в който той би могъл да отиде на море /в България, защото то е на изток от границата ни/ и да посрещне изгрева на слънцето... а сетне да си пожелае точно три определени от хороскопа му желания!?

А знаете ли, че после на всеки два часа би могъл още по нови три неща да си пожелава и така за 24 часа да си пожелае точно 36 желания съвсем конкретно свързани с личния му хороскоп!?

А знаете ли, че чрез тези 36 желания всеки индивид може да постигне съвършенство за съзнанието си и чрез това да облагороди максимално живота си!?

Ето това аз наричам РАЗБУЛВАНЕ НА ВЕЛИКАТА МИСТЕРИЯ СВЪРЗАНА СЪС ЗЛАТНАТА РИБКА - ХРИСТОС!
Поканени сте на Сватбата между Душата ви и Христовия Дух.... за да узнаете - КОГА ТОЧНО ЩЕ ДОЙДАТ СВАТБАРИТЕ И ЗА ВАШАТА ДУША!?

 

Лектор на уебинара - Кирил Груев https://ruhonir.net/kiril-gruev/

ЦЕНА: 36лв. (инвестирате по 1лв., за да научите кои са най-правомерните за вас желания

Организатор
Кога & Къде

Място: Онлайн,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Онлайн

Събота, 3 Октомври 2020, 10:30 ч.
 до 
Събота, 3 Октомври 2020, 12:30 ч.