Зимна маркетинг вечер

25.01.2018 19:00ч. Четвъртък  -  25.01.2018 22:00ч. Четвъртък
Gramophone Club, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Ние от Marketing360 каним всички работещи и интересуващи се в сферите на маркетинга, рекламата, PR-a и комуникациите на Зимна маркетинг вечер. #mkt360winter
 
Темата на събитието е: Is digital enough?
 
Достатъчна ли е онлайн рекламата за постигането на маркетинговите цели на брандовете? Какви маркетингови миксове използват големит фирми, за да постигнат резултати? На тези и много други въпроси ще отговорят нашите лектори на 25 януари.
 
Лектори:
Георги Малчев - Той е управляващ съдружник в Xplora BG, член на Управителния съвет на IAB Bulgaria, както и преподавател по маркетинг.
Диана Ангелова - Тя се присъединява към Decathlon през 2015г. с мисията да стартира и развие онлайн търговията в България. Скоро след това поема изпълнението на комуникационната стратегия на компанията и води и развива глобалната линия за синергия между онлайн и физическите магазини.
Константин Костадинов - Той е част от екипа на Viber, към който се присъединява през 2016г., заемайки позицията ръководител продажби за Централна и Източна Европа (Head of Sales, CEE). Той се занимава с идентифициране и създаване на потенциални бизнес партньорства, разработване на бизнес планове и стратегии за осъществяване на продажби във Viber за всички страни от района.
 
Ще ви очакваме в 19ч. в Gramophone Club. Програмата ще продължи около час, а след това сме предвидили време за нетуъркинг, в което ще можете да размените полезни бизнес контакти в приятна атмосфера и на фона на хубава музикa.
 
Вход: 10лв.

Организатор

Marketing360.bg

Единствената онлайн платформа в България, специализирана в маркетинг и реклама.
 
През 2014 Communication Director, официалното издание на Асоциацията на еврпейските комуникационни дирктори ни нареди на 3-то място сред Най-добрите комуникационни блогове и уебсайтове в Европа.
 
Професионална мрежа от над 4000 маркетинг и рекламни специлисти.
 
Огранизатор на Лятна и Зимна маркетинг вечер, Creashop, Практически маркетинг закуски.

Кога & Къде

Място: Gramophone Club,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Будапеща 6

Четвъртък, 25 Януари 2018, 19:00 ч.
 до 
Четвъртък, 25 Януари 2018, 22:00 ч.