Book Talks vol.8

20.02.2020 19:00ч. Четвъртък  -  20.02.2020 21:00ч. Четвъртък
WORKY - WORKSPACE AND COFFEE , гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 20.02.20г ще се проведе февруарското издание на специализираното събитие за резюмета на книги Book Talks. 

Ивайло Кунев ще е в компанията на радио водещия Михаил Дюзев. 

Гостите в WORKY ще чуят резюмета на книгите

 

"МОЯТА ИСТОРИЯ“ - автор Мишел Обама 

Автобиографията на Мишел Обама се превърна в световен бестселър. 

Дълбоко личната, завладяваща и вдъхновяваща автобиография на бившата първа дама на Съединените щати! Топла, мъдра и откровена, „Моята история“ е необикновената равносметка на една жена с голямо сърце и твърд характер, която надскача всички очаквания и чийто път ни вдъхновява да направим същото.

Все още има много неща, които не знам за Америка, за живота, за бъдещето. Но със сигурност познавам себе си. Баща ми Фрейзър ме научи да се трудя здраво, да се смея често и да държа на думата си. Майка ми Мериан ми показа как да мисля самостоятелно и да използвам гласа си. Заедно, в нашия тесен апартамент в Чикаго, те ми помогнаха да разбера стойността на нашата история, на моята история, на историята на нашата родина. Дори когато не е красива и идеална. Дори когато е по-реална, отколкото ви се иска. Вашата история е нещо, което имате и което винаги ще имате. Тя заслужава да я цените.”

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама е една от най-вдъхновяващите жени на планетата. Като първа дама – първата афроамериканка в тази роля, тя има огромна заслуга за това Белият дом да е по-гостоприемен и отворен; превръща се във важен защитник на правата на жените и момичетата в Съединените щати и в целия свят, из основи променя отношението на семействата към здравословния и активен живот и подкрепя съпруга си, докато той превежда Америка през някои от най-мъчителните й периоди. В изключително завладяващата си и дълбоко лична автобиография Мишел Обама кани читателите в своя свят, хронологично проследявайки преживяванията, които са белязали живота й – от детството в южната част на Чикаго; през годините като изпълнителен директор, когато балансира между ролята на майка и тази на работеща жена; до времето, прекарано на най-известния адрес на планетата.

Резюме на книгата ще представи Михаил Дюзев

 

 

Повече за презентатора: 

Михаил Дюзев е български журналист, радио водеш на сутрешния блок на националното Дарик Радио „Дарик кафе“.  

 

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ –  Малкълм Гладуел 

История на успеха 

 

„Изключителните" е бестселър на Ню Йорк таймс под номер едно в раздел "Бизнес книги".

 От Малкълм Гладуел, авторът на "Повратната точка", една от най-влиятелните бизнес книги на нашето съвремие.

 Запитвали ли сте се защо някои хора са постигнали забележителен успех, докато други – също толкова способни – не са успели? Има ли някаква тайна зад невероятния успех на Бийтълс, Бил Гейтс и бизнесмените, родени през 30-те, за разлика от родените през 40-те години на ХХ век?

С „Изключителните“ Гладуел за пореден път се доказва в жанра, създаден основно от него  - книги, които хвърлят светлина върху тайните механизми зад обичайни явления. Дарбата му да забелязва интригуващи мистерии, да увлича читателя в техните лабиринти, а после да отправя своите послания в добре структурирана и лека за четене проза, и тук е блестящо развърната. 

                                                                                                     The Economist

Резюме на книгата ще направи Ивайло Кунев 

 

 

Повече за презентатора: 

Ивайло Кунев е бизнес треньор с над 20 години опит в провеждането на корпоративни обучения. 

 

Организатор
Кога & Къде

Място: WORKY - WORKSPACE AND COFFEE ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул.Янко Сакъзов 32

Четвъртък, 20 Февруари 2020, 19:00 ч.
 до 
Четвъртък, 20 Февруари 2020, 21:00 ч.