КОУЧИНГ МАСТЪРКЛАС ПРОГРАМА ОНЛАЙН

28.03.2020 10:00ч. Събота  -  01.05.2020 10:00ч. Петък
ZOOM.us, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Mастърклас по Коучинг със Супервизия и Менторство - ОНЛАЙН

Усъвършенствайте Изкуството на Коучинга

с Ноубъл Манхатан Коучинг

изцяло практическо обучение 10 модула Онлайн

за подробностите на програмата моля посетете http://coaching-in-bulgaria.com

Извънредна Възможност за Извънредната Обстановка

 - 50% отсъпка до края на Април.

програма от 10 мастъркласа - 1250 евро+ддс (вместо 2500 евро+ддс)

• Това е задълбочена и обстойна програма за групова супервизия и менторство, създадена и предлагана екслузивно от Ноубъл Манхатан КоучингУспешно приключилите програмата получават международно призната Квалификация: Сертификат по Приложен Коучинг

Коучингът като професия процъфтява в неспокойните времена. Защо? Защото във време на несигурност и бизнесът и хората имат нужда от повече от всякога да осмислят случващото се, как да се ориентират в размирното море, как да се справят с промените и да намерят най-добрия път напред.

А за един добре трениран коуч - това е златен шанс, да бъде от още по-голяма полза за своите клиенти, да разшири клиентелата си.

В същото време да работи от сигурността на дома си. И да се радва на спокойствието от независим доход, върху който има абсолютен контрол. 

 

Какво ви дава коучинг мастърклас програмата он лайн?

- Учете от вкъщи - можете да присъствате на целодневното коучинг обучение от комфорта на своя дом. Платформата zoom има функционалност, която симулират работата в малки групи, позволявайки ви да усъвършенствате вашите коучинг умения - под наблюдението на опитен акредитиран мастър-коуч. Участвате в дискусиите за етичните предизвикателства в света на коучинг, получавате супервизия, получавате менторство и се обогатявате от възгледите и опита на колегите от целия свят. И всичко това от комфорта на своя дом.

- Работете от дома си - майсторската програма ще ви даде увереността да развиете коучинг бизнеса си от дома си. Като коуч можете да имате клиенти навсякъде по света. Учете с Ноубъл Манхатан Коучинг и ползвайте подкрепата и опита на преподавателите и фасилитаторите за да развиете уменията си, увереността си и ефективността си да бъдете успешен и актуален коуч с онлайн коучинг практика.  Актуален защото все повече хора  и бизнеси се ориентиран към търсене на услуги онлайн, в това число и коучинг услуги. Вие сте позиционирани стратегически във времето в началото на скок в коучинг индустрията. Тренирайте сега и бъдете готови да летите по гребена на вълната на коучинга онлайн.

- Бъдете част от Семейството на Ноубъл Манхатън - Ние се грижим за своите възпитаници. Ноубъл Манхатан има популярността на най-грижовната коучинг компания. Ние не само се грижим за вас по време на обучението ви, но оставаме до вас и след като завършите. И освен това всяка седмица публикуваме обучения и уебинари, които са над и извън това, за което плащате по програмата на обучението си. Добавена стойност, която се изчислява в хиляди, но я предоставяме на студентите си безвъзмездно, за винаги.  С участието си в майсторската програма по коучинг, ще влезете във вътрешния кръг на Ноубъл Манхатан и ще получите достъп до седмичните уебинари и обучения, както и следдипломната подкрепа и непрекъснатото професионално развитие, на което вътрешният ни кръг от коучове се радва безплатно завинаги.

 

3а кого е подходяща тази програма:

• създадена е специално предвид нуждите на коучове, HR мениджери, бизнес лидери, и други професионалисти, желаещи да развият практическите си умения в областта на Executive Coaching, Персонален Коучинг и Екипен Коучинг.
  http://coaching-in-bulgaria.com/?page_id=1158&lang=bg

 

Още 3а програмата:

• Груповата учебна среда на Майсторските класове позволява на участниците да се движат със собствено темпо в развиването на своите майсторски умения в сферата на ‘‘executive’’ и/или екипен коучинг.

• Майсторските класове са интензивни целодневни обучения по коучинг умения и се провеждат веднъж на месец.

• Програмата е изцяло с практическо-приложна носоченост

• Достъпът до нея е отворен за практикуващи коучове и възпитаници от всички коучинг школи, които желаят да осъвършенстват коучинг уменията си

• Програмата е подходяща и за хора без досегашни познания в коучинга, които искат да придобият коучинг умения

• При посетени 10 мастър класове в рамките на 12 месеца, участникът придобива допълнителен отделен „Сертификат по Приложен Коучинг”.

• За тези, които се обучават за коуч, по каквато и да е програма, това дава възможност на студента да персонализира допълнително своя учебен процес, като добави допълнителен брой пристъствени дни по свой избор

* Ако сте възпитаник на друга коучинг компания - участието в Майсторския Клас по Коучинг ви дава достъп до ресурсите и подкрепата на Ноубъл Манхатан, които нямат равни на небе си. Вие ще получите грижата като редовен студент на Ноубъл Манхатан, с привилегиите на "вътрешния кръг" - ние споделяме много информация по принцип, но споделяме още повече и актуална и постоянно нова информация с коучовете в нашия вътрешен кръг. В това несигурно време, ви е нужна подкрепата и сигурността на най-дълго установената коучинг компания на планетата !!!

• Програмата от майстроски класове е подходяща и за професионалисти от всички браншове, които желаят да придобият практическа представа за приложението на коучинг умения в работата им с хора или екипи.

* Обученията са на български език.

Бележка: Когато Майсторските Класове се съгласуват в пакет с друга програма за коучинг обучение - например, ако желаеш да придобиеш Диплома за Лайф и Екзекютив Коуч - пакетът предоставя възможност за доста значителна отстъпка (до 50% за мастъr класовете) и дава възможност за обучение за диплома със силна практическа подготовка. - За допълнителна информация разгледайте Дипломната Програма Диплома за Лайф и Екзекютив Коуч.

По отношение на записването към нашите програми, може да започнете обучение по всяко време.

на български език Винаги втората събота на всеки месец

на английски език винаги четвъртата събота на всеки месец


** ** **
ВОДЕЩ:

Катрин Прентис, AMC (IAPC&M), Акредитиран Мастър Коуч към Международния Институт по Професионален Коучинг и Менторство.
Катрин е управляващ директор на Ноубъл Манхатан България и Балканите.
Тя е Life and Executive Coach с над 3000+ часа практика с индивидуални клинети.
Катрин е първият коуч в България (вторият в Източна Европа) да достигне Мастър ниво на акредитация. И е допринесла изключително много за развитието на коучинга на Балканския Полуостров.

Две поредни години е удостоена със званието "Водещ Коуч на България" и е вписана в световната ранк листа на коучовете с най-висок принос и иновативност в грижата за своите клиенти.
Катрин е старяи член на катедрата на Ноубъл Манхатан Коучинг. http://noble-manhattan.com/. Ментор-Коуч и Преподавател, лектор на уебинари, както и треньор на други треньори и ментори на Ноубъл Манхатан Коучинг.

 

Офертата от 50% намаление важи до 25 ти Април

Следващи дати на които можете да се включите са:

Март 28 (английски) - ако се регистрирате в програмата преди Март 28, този мастърклас можете да го посетите безплатно !!! https://zoom.us/meeting/register/uZUrfuusrDIpi-DmM9K6MDkFtdDB5dY3ug

Април 11 (български)

Април 25 (английски)

пишете ни на noble-manhattan@europe-ce.net

 

ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО ТУК И СЕГА

Извънредна Възможност за Извънредната Обстановка

 - 50% отсъпка до края на Април.

програма от 10 мастъркласа - 1250 евро+ддс (вместо 2500 евро+ддс)

  • тук е възможно само плащане на веднъж - учебна таска в лева: 3000 лева
  • ако желаете разсрочено плащане на вноски  - пишете ни на noble-manhattan@europe-ce.net

 

 

 

** **

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ
5 3адълбочени Статии от света на коучинга
Какво е Коучинг? Какво не е коучинг? Какви въ3можности 3а обучение съществуат 3а вас - научете тук:
https://noblemanhattan.isrefer.com/go/reports-brian/bpPALITRI/


** **
Какво e интересно да знаете за Ноубъл Манхатан Коучинг:

Ноубъл Манхатан Коучинг (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 3 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранк.

Акредитация:
Програмите на Ноубъл Манхатан имат тройна акредитация – ние сме единствената компания, чиито програми са акредитирани от три независими акредитиращи международни организации:
1. От International Institute of Coaching and Mentoring (IIC&M) – this is the industry accreditation
2. От Institute of Leadership and Management (ILM) – this is the management accreditation
3. И Danubius University – this is the academic accreditation

Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и академична акредитация от Danubius University.

В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 10 000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България. http://coaching-in-bulgaria.com/

СЛЕДЕТЕ НОВИНИТЕ ОТ ЕКИПА НА НОУБЪЛ МАНХАТАН БЪЛГАРИЯ - ТУК: http://eepurl.com/1H-uT

 

 

Организатор

Palitri International Ltd T/A Noble Manhattan Coaching Europe CE

Noble Manhattan  (http://noble-manhattan.com ) is a leading international coaching coaching company and is among the top three in the world . Established in 1993, NMC Ltd is the longest running company in the non-US industry and enjoys an unparalleled reputation for creating the highest-ranking coaching professionals. It offers a wide range of coaching and business courses, many of which have multiplied international accreditation & creditials: ILM, International Authority of Professional Coaching and Mentoring (IAPC & M) and academic accreditation from Danubius University & (ICF) International Coaching Federation.
At present, the company operates in 32 countries, training more than 13,000 professionals in life, leadership and corporate coaching, including in Bulgaria. http://coaching-in-bulgaria.com

Palitri International is the Master Distributor of Noble Manhattan Coaching for Bulgaria, Greece and the Balkan Region.


Кога & Къде

Място: ZOOM.us,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: онлайн

Събота, 28 Март 2020, 10:00 ч.
 до 
Петък, 1 Май 2020, 10:00 ч.