Управление на енергията за постигане на лични и професионални цели

01.03.2017 19:00ч. Сряда  -  01.03.2017 21:00ч. Сряда
Зала ЕРАТО, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 1-ви март от 19ч. Софийската коучинг съпорт група ви кани на среща в зала „Ерато“

 

В Коучинг интервизия ще потърсим отговор на въпроса 

"Как да научим клиентите да ценят и ползват коучинг?"   

заедно с Теодора Ангелова, ASC, IIC&M Ambassador for the Balkans

 

Холистичният консултант Деница Андонова ще представи презентация на тема "Управление на енергията за постигане на лични и професионални цели" 

 

  • Искате ли да управлявате енергията си така, че с лекота да постигате личните си и професионални цели?

  • Иска ли ви се да можете да повишавате енергийното си ниво и тонус, когато пожелаете?

  • Желаете ли ефективни инструменти за емоционален и енергиен баланс?

  • Търсите ли нови, интересни и работещи начини, с които още по-ефикасно да подкрепяте вашите клиенти в тяхното развитие и да оптимизирате процесите?

  • Интересно ли ви е да разберете какви са ползите за отделния човек, терапевт или коуч от холистичния подход?

"Кинезиологията е нова за България, холистична наука за движение на енергията. Работейки в контекста на цел или желание, тя се превръща в уникален, интересен, иновативен и многопластов метод за личностно развитие и себепознание. Тя използва мускулния тест като основен инструмент и реално превежда на мозъка какво иска да му каже тялото. За съвременния забързан и стресиран човек е прекрасен начин да отключи вътрешното си познание и мъдрост, да е много по-центриран и балансиран.

Съчетанието кинезиологичен енергиен баланс, емоционален баланс чрез вибрационна медицина посредством Австралийски цветни есенции и холистични програми за здравословно хранене и начин на живот дават много положителни резултати и свързват менталната ни енергия, съзнанието, емоциите и тялото, отключвайки потенциала на всеки един от нас.

Когато сме в емоционален и енергиен баланс, тялото ни е здраво, младо, изпълнено с енергия и живот и ние наистина започваме да творим с лекота и в радост нашата реалност.

Всички искаме това за себе си, за близките ни, и разбира се, за хората, които ни се доверяват като терапевти" - разкрива лекторът.

За нея: 

Деница Андонова е холистичен консултант. Изготвя цялостни здравословни програми за клетъчно хранене, прилага терапия  с Австралийски цветни есенции и се занимава с енергиен баланс чрез системата кинезиология. Вярва, че всеки заслужава здраве, баланс и изобилие и че холистичният подход е най-краткият път към постигането им.

www.deniandonova.com 

Втората част от събитието ще ви даде възможност да се включите в: 

Група за Коучинг Интервизия, предназначена за всички практикуващи и обучаващи се в коучинг.
Тема: "Как да научим клиентите да ценят и ползват коучинг?"

Мастърмайнд група, предназначена за всички наши гости. Групата работи по реални житейски и бизнес казуси, предложени от участниците.


Всички гости, които проявяват интерес, ще имат възможност също:

 

  • да получат информация за типовете Коучинг обучение и да проучат кое е подходящото за специфичните им нужди;

  • да се възползват от безплатна коучинг сесия с коуч по избор от екипа на СКСГ.


----
ВАЖНО! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация 00.00 ч на 01.03.2017 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека го съобщи на регистрация при посещението си.

Бъдете лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност като се регистрирате на този линк тук:http://buff.ly/1dQgSwj

***
ПОДАРЪК: 5 задълбочени проучвания от света на коучинга - free download https://noblemanhattan.isrefer.com/go/reports-csgsofia/bpPALITRI/
***
Софийската коучинг съпорт група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria и съществува с цел организиране на ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Тези събития се превърнаха в мястото, на което хората, интересуващи се от личностно развитие и кочинг общуват и споделят идеи.

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата международна коучинг компания. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, акредитирани от три независими акредитиращи органа: от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.http://coaching-in-bulgaria.com/

За контакти:
Email: sofia_csg@coaching-in-bulgaria.com
Иванина Захариева DipNMC, Президент Sofia CSG, Ivanina@coaching-in-bulgaria.com
Илина Начева CertNMC, Вицепрезидент на Sofia CSG, Ilina@coaching-in-bulgaria.com 

 

Галерия

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Зала ЕРАТО,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. „Витоша“ 164

Сряда, 1 Март 2017, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 1 Март 2017, 21:00 ч.