УДЪЛЖЕНОТО ЗАПИСВАНЕ ЗА 2-та БЕЗПЛАТНИ УЕБИНАРА ПРОДЪЛЖАВА ДО 30 ЮНИ 2019 г.

10.06.2019 08:40ч. Понеделник  -  30.06.2019 19:40ч. Неделя
http://bia-unikal.org/?p=6925, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

УДЪЛЖЕНОТО  ЗАПИСВАНЕ ЗА 2-та БЕЗПЛАТНИ УЕБИНАРА ПРОДЪЛЖАВА ДО 30 ЮНИ 2019 г.

Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО, като ни изпратете имейл с тема: Записване за Уебинари на: student.unikal@gmail.com

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА БЕЗПЛАТНИЯТ УЕБИНАР „ЗДРАВОСЛОВНО ТЕГЛО С ИНТУИТИВНА ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО” С ЛЕКТОР Д-Р ЕЛИСАВЕТА ПАВЛОВА  Е С УДЪЛЖЕН СРОК до 30 ЮНИ 2019 г.

Безплатният Уебинар „Здравословно тегло с интуитивна грижа за тялото” се проведе в четвъртък, 30 Май, 2019г. Но за тези, които имат желание да получат информацията от Уебинара, запис на уебинара ще бъде изпратен на имейла ви, при записване на: student.unikal@gmail.com до 30 юни 2019г.

 На кратко за Уебинара:

Здравословното тегло се постига чрез създаване на балансирана интуитивна връзка с храната, физическата активност и почивката. Това значи, че през повечето време ядем, когато сме гладни, спираме когато сме заситени и ядем разнообразни храни. Физически активни сме редовно (дори и на умерено ниво), и почиваме, когато сме изморени или болни. Когато се грижим за телата си по този начин, теглото ни ще се стабилизира в един диапазон, определен от ДНК-то ни – нашето наследство. Това е така нареченото “натурално” тегло.

 За Лектора:

Лектор е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, Академия “Емоции и Хранене” и УНИКАЛ Онлайн Институт, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти  iaedp™ , с над 10 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, председател на международният клон към Международната организация за (ХН) професионалисти – iaedp™ (International Association for Eating Disorders Professionals) и професиоанален член към WHO (World Health Organization) Global Clinical Practice Network.

Как да получите Запис на Уебинара до 30 юни 2019 г:

Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО, като ни изпратете имейл с Тема: Записване за Уебинари на: student.unikal@gmail.com 

 

Безплатен Професионален Уебинар “Болестно преяждане, фокус превенция на състоянието при младежи” с удължено записване до 30 Юни 2019 г.

Това е една от инициативите на Асоциация УНИКАЛ във връзка със СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ НА 2 ЮНИ 2019 г. както и към Юнската ни Кампания „ДЕЦАТА СА НАША ОТГОВОРНОСТ – ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ТЯХНОТО ЗДРАВЕ ЧРЕЗ НОРМАЛНО ХРАНЕНЕ“ 

Накратко за уебинара:

Този уебинар “Болестно преяждане, фокус превенция на състоянието при младежи” е насочен към аудиторията на: специалистите от здравни, психологични,  социални, дието-нутриционни и други помагащите професии, студенти или завършили образование в посочените и сходни направления или лица подготвящи се да работят в изброените сфери.

Уебинарът ще включи теми относно все още не добре разпознатото хранително нарушение – Безконтролно Преяждане (БП); основни диагностични критерии и симптоми – за разпознаване; разлики между обикновено преяждане и дигнозата Безконтролно Преяждане; какви са последствията и как те се отнасят за младежите; какви са последствията върху здравето и живота им като цяло; какво могат да правят родителите – насоки към тях и към здравните специалисти ; как да не дескриминират пълните си пациенти/клиенти и как е важно да не им се предписват диети за отслабване, защо диетите не са решението за БП;  как точно те биха навредили и какви са насоките за лечение, какво да правят накратко – като стъпки.

За Лектора:

Лектор на уебинара е международният партньор на Асоциация УНИКАЛ, живеещата в Америка Д-р Анна Герджикова, която с ентусиазъм ни партнира на доброволни начала. Тя е Директор на административното обслужване, Харолд С. Шот, Фондация Програма за нарушения в храненето. Д-р Герджикова служи като лицензиран социален работник за Линднер Център на HOPE, с основен акцент в лечението на възрастни пациенти с хранителни разстройства и нарушения на настроението. Тя е амбулаторен терапевт, фасилитатор на стационарна група, както и координатор за оценка / резултати. Научете повече за лектора на линка: https://lindnercenterofhope.org/clinicians/anna-i-guerdjikova-phd/ 

Записване: удължен срок до 30 юни 2019 г.

За да се запишете за уебинара е нужно да изпратите имейл с Тема: Записване за Уебинар за 2 Юни на : student.unikal@gmail.com

ВАЖНО! Запис на уебинара ще бъде изпратен на посочения от вас при записване имейл за отбелязване на СВЕТОВНИЯТ ДЕН ЗА БОРБА С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ НА 2 ЮНИ 2019 г.

 

Ако знаете, че други биха харесали и намерили за полезно да гледат уебинарите ни, моля споделете тази информация с вашите приятели, роднини и колеги посредством социалните си профили!

Много Ви благодарим за активността и ви очакваме като гости на събитията ни! 

Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org/

Организатор
Кога & Къде

Място: http://bia-unikal.org/?p=6925,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: https://unikalonlineinstitute.com

Понеделник, 10 Юни 2019, 08:40 ч.
 до 
Неделя, 30 Юни 2019, 19:40 ч.