Станете Сертифициран специалист при Хранителни Нарушения

29.06.2020 23:00ч. Понеделник  -  31.07.2020 16:00ч. Петък
https://unikalonlineinstitute.com/нови-възможности-за-сертифициране-к/, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Сертифицирането в областта на хранителните нарушения е добра стъпка в професионалното Ви развитие поради две причини. Първо, то подобрява квалификацията и уменията Ви за лечение на този вид сложни заболявания. Второ, сертифицирането чрез Уникал Онлайн Институт Ви помага да станете част от общност от специалисти и да достигате по-лесно до потенциални клиенти. За нас е удоволствие да Ви поканим да се запознаете с обновените възможности за сертифициране на УНИКАЛ в следните две направления:

I. НАПРАВЛЕНИЕ: СПЕЦИАЛИСТ ПРИ ПРОБЛЕМИ С ХРАНЕНЕ, ПРЕЯЖДАНЕ И ТЯЛО
Това сертификационно направление е подходящо за специалисти от различни сфери на помагащите професии, такива като нутриционисти, фитнес и спортни инструктори / треньори, консултанти, обучители,
педагози и други сходни, заинтересовани да работят не с лица с хранителни разстройства, но с хора, които имат проблеми с тялото, теглото и проблемно-емоционално, рестриктивно или преяждащо хранене.
Финален сертификат „Специалист при проблеми с хранене, преждане и тяло" се издава след приключване и на 5 нива.

II. НАПРАВЛЕНИЕ: СПЕЦИАЛИСТ ПРИ ХРАНИТЕЛНИ НАРУШЕНИЯ- АНОРЕКСИЯ, БУЛИМИЯ И БЕЗКОНТРОЛНО ПРЕЯЖДАНЕ
Това сертификационно направление е подходящо за специалисти от различни сфери на помагащите професии, такива като психолози, лекари, медицински и здравни кадри, психиатри, диетолози, терапевти, психологични консултанти, социални работници и други сходни, заинтересовани да работят както с клиничните хранителни разстройства, така и със субклиничните им форми.
Финален сертификат „Специалист при хранителни нарушения-анорексия, булимия и безконтролно преждане" се издава след приключване и на 5 нива.

За да се запознаете с цялата обновена информация информация, моля, посетете линка: https://unikalonlineinstitute.com/нови-възможности-за-сертифициране-к/

Краен срок за записване 31 юли 2020 г.

Организатор
Кога & Къде

Място: https://unikalonlineinstitute.com/нови-възможности-за-сертифициране-к/,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: Varna, Bulgaria

Понеделник, 29 Юни 2020, 23:00 ч.
 до 
Петък, 31 Юли 2020, 16:00 ч.