Роден да победи, кодиран да загуби - 18 юни

18.06.2022 15:00ч. Събота  -  18.06.2022 19:00ч. Събота
Коучинг център Mahama's Life School, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

ГОТОВ ЛИ СИ ДА ПРОМЕНИШ ЖИВОТА СИ?

Ако отговорът ти е ДА, продължавай да четеш.

Коучинг центърът Mahama’s Life School разработи семинара “Роден да победи, кодиран да загуби” за всеки, който иска да разбере по-добре устройството на Вселената и как това е обвързано с работата на мозъка му. Съответно как работата на ТВОЯ мозък афектира реалността на живота ти.

 

КАКВО ДА ОЧАКВАШ НА СЕМИНАРА?

"Роден да победи, кодиран да загуби” e програма, която в пътя ни неосъзнато следваме, но можем съзнателно да премоделираме в реалността, която желаем! Ние знаем как и ще те научим!

Същността на курса е да ти даде идея колко мощно е това познание, което си на път да получиш като начало на твоето духовно, емоционално и ментално приключение.

В него ти ще се сдобиеш с необходимото време да преминеш през всяка фаза истински, да направиш практически упражнения и напълно да осъзнаеш значимостта на информацията, която ще ти дадем. 

Този семинар, сам по себе си, променя буквално животите на хората така, че бъди подготвен за значимо преживяване. А ако си от типа хора, които обичат от време на време да изпитват границите си, това съвсем спокойно може да се окаже едно от най-вълнуващите ти приключения. 

По пътят към премоделиране на реалността ти в семинара “Роден да победи, кодиран да загуби”, най-първата стъпка е да научиш значението на всички чувства и емоции. 

Веднъж щом се научиш да се справяш ефективно с тях, ще научиш следващия голям урок: Как физическото ти тяло може да афектира менталното ти състояние и как да поддържаш себе си в оптимално състояние. 

Ела с отворено съзнание или с всичките си съпротиви. Няма значение. Защото това, което ще направим е да сменим тотално разбирането ти за себе си и за света.

Това ще бъде един изненадващ семинар, в който е редно да очакваш НЕОЧАКВАНОТО.

 

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА:

Еднодневният семинар “Роден да победи, кодиран да загуби” ще се състои на следните 3 датикато ти сам избираш коя е по-удобната за теб:

Дата и час: петък, 17 юни 2022 г - 3-часов семинар със стартов час от 18:00 ч. до 21:00 ч. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА!

уикенд, 18 юни 2022 г., 4-часов семинар със стартов час от 15:00 ч. до 19:00 ч. - ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ!

Място: Коучинг център Mahama‘s Life School - гр. София, кв. Лозенец, ул.Банат №1 ет. 1

Цена за единичен билет: 60 лв.

Цена за комбиниран билет (за двама): 100 лв.

Местата са ограничени!

 

КОИ СМЕ НИЕ?

Коучинг центърът Mahama‘s Life School предлага на 1 място комплекс от практики за личностно и бизнес развитие на база коучинг, хипнотерапия, нейрографика, хомеопатия, нумерология, НЛП и скрининг на физическото и емоционалното състояние на човека с квантов биорезонансен фийдбек.

Ние решаваме изключително важен и наболял проблем - липсата на ясен път за личностно развитие, справяне с житейски трудности, стрес и достигане до по-добро психично здраве, като ти помагаме да откриеш пътя и да вземеш правилните решения за себе си.

Многоспектърният подход и авторска методология на Mahama Life’s School се основават на над 17 години професионален опит, работа с хиляди клиенти в България и Холандия, натрупани знания от безброй курсове, семинари и международни проучвания, съвременни световни техники с доказан резултат. 

Свържи се с нас на тел. 0884 63 9393 за повече информация.

Виж повече за нашите услуги тук - https://bit.ly/services-mahama

Запознай се с Мая Бонева-Mahama - невролингвистичен терапевт, лайф и бизнес коуч, основател на Mahama’s Life School - https://bit.ly/aboutus-mahama

 

 

 

 

 

Организатор
Кога & Къде

Място: Коучинг център Mahama's Life School,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул.Банат №1 ет. 1

Събота, 18 Юни 2022, 15:00 ч.
 до 
Събота, 18 Юни 2022, 19:00 ч.