Победител Ниво 1

18.02.2016 12:00ч. Четвъртък  -  21.02.2016 20:00ч. Неделя
Царско село, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

 

ТОВА Е ПОБЕДИТЕЛ С ЯСАР МАРКОС. ОТ СЕГА НАТАТЪК ЖИВОТЪТ ТИ ВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩИЯ!
Сигурно си мислиш, че това е поредното обучение, на което ще седиш и слушаш лекции, но... помисли отново! Идеята на това обучение няма нищо общо със сухи знания и теории, които да използваш някога. Да бъдеш „Победител”, означава да попадаш в различни ситуации, задачи и предизвикателства, които да отключват най-върховото състояние в теб. 
Прекалено зает ли си да изкарваш прехраната си, вместо да ЖИВЕЕШ живота си истински?
Ако отговорът е не, тогава те поздравяваме! Ти си един от малкото Победители, които живеят живота на мечтите си. 
Ако обаче не си сред тази група щастливци не се притеснявай- над 90% от хората живеят по този начин. Въпреки че всички знаем, че всъщност богатството не е в парите, много от нас захвърлят "живота си" за да ги преследват. Въпросът е дали ти харесва това съществуване. Ако някъде вътре в теб чувстваш, че имаш повече от това, което си показвал/а сега. Ако искаш да развиеш своя потенциал и да направиш разлика за някого.

Тогава това ЖИВОТОПРОМЕНЯЩО СЪБИТИЕ е за теб! Тук ще разкриеш истинска си сила, за която може би дори не си подозирал, че съществува.

Какво ще преживееш на обучението?
-Firewalk! Още в първия ден откриваме и предизвикваме страховете си. Ясар ще представи изпитани техники, чрез които да ги преодолеем, като кулминацията е, че ще минем през огън. Това е нашата метафора за всичко, което те спира по пътя към щастието ти. Целта е участниците да придобият абсолютен контрол над себе си. Ще им покажем голямата картина на живота им, за да мога да усетят силата, която дава този поглед. Това открива пред тях невероятна яснота и конкретика за това, какво точно искат да постигнат и как.
-През втория ден изследваме навиците и начина на мислене, които ни правят успешни. Всеки участник придобива знание и осъзнаване, за собствената си психология. За това, кое го мотивира и как да използва тази мотивация, за да създаде своите навици на успеха. Защото добрият навик ни дава 53% по-голям шанс за успех.
-Breakthrough! Това е нашият "АХА" момент. В третия ден участниците отключват истинската си вътрешна сила и бариерите падат. Това е моментът, в който те доказват на себе си, че всичко е възможно и, че потенциалът им е безграничен. Участниците ще преживеят своето "дъно" и ще се научат, как да го използват, като трамплин в живота си, тогава те ще празнуват живота си!
-Определили сме последния ден за едно от най-важните неща в нашия триъгълник на успеха, а именно Масивните действия. Нищо никога не се случва без да предприемем конкретни действия в определена посока. Затова този ден е изпълнен с практически задачи и упражнения, в които участниците са предизвикани да се доверят както на себе си, така и на останалите и по този начин да превърнат намеренията си в реалност. Денят завършва с много важен урок, който ни показва личната ни сила, но силата на хората около нас.

Какво ще получиш?
-Ще научиш прости но ефективни стратегии за постигане големите цели в живота.
-Ще се научиш техники за само-коучинг, които ще ти помагат да се справяш с лекота с всяка ситуация на промяна.
-Ще научиш как да преодоляваш страховете си
-Ще разбереш да увеличаваш своята мотивация
-Ще станеш господар на своите емоции
-Ще се научиш да увеличаваш своята продуктивност и фокус.
-Ще се научиш, как да повишиш своята увереност.
-Ще получиш летящ старт към живота, за който мечтаеш.
-Ще осъзнаеш, какво те спира да използваш пълния си потенциал.
-Ще научиш как да преодоляваш страховете си.
-Ще откриеш или преоткриеш своята страст, твоя неизчерпаем източник на енергия.
-Ще се срещнеш с други победители, с които ще си помагаме по-пътя към успеха.
-Ще се докоснеш до онова автентично аз, което се опитваш да прикриеш от години
-Ще осъзнаеш какво те води в живота както и какво те спира
-Ще подчиниш страховете си
-Ще разбереш как връзката между мозъка и тялото ти помага или пречи и как да я използваш, за да постигаш целите си
-Ще опознаеш и трансформираш себе си чрез силата на груповата енергия
-Ще се предизвикаш по един изцяло нов начин
-Ще постигнеш цели, които никога не си вярвал, че можеш да постигнеш


Кой е Ясар Маркос?
Ясар Маркос завършва успешно медицина, след което работи като лекар в Израел, докато не открива, че всъщност проблемите в нас се зараждат много преди да се появят на физическо ниво. Тогава той решава да изостави високоплатената си работа и да се отдаде на мисията си, а именно да подкрепя всеки човек, тръгнал по пътя на личностното израстване. Целта му е да разпалва огъня на предприемача във всеки един от нас. А предприемач според неговата дефиниция е човек, който е взел живота си в свои ръце и е избрал неговите действия да бъдат крачки към един пълноценен и щастлив живот. Помогнал е на над 8000 души в над 200 обучения в Холандия, България и Израел. Работил е с десетки компании в посока на развитието и изкачването им на нови нива в бизнеса. Последовател е на един от най-успешните бизнес коучове в световен мащаб - Тони Робинс, като от една година работи пряко с Асел Сидикова - сътрудничка на Тони Робинс.

След девет години упорита работа и стотици обучения, Ясар прави този 4 дневния семинар "Победител" за личностна трансформация, за да осигури на всеки един участник интензивно преживяване, което променя животи.
Целта на преживяването е всеки един от участниците да си докаже, че е Победител, че границите са поставени от самия него и само той може да ги прескочи.

Местата за участие са ограничени до 30, за да може всеки един участник да получи 100% ииндивидуално вниамние. 
Запази своето ТУК.
СТОЙНОСТ НА 4-НОТО ОБУЧЕНИЕ – 490лв.
РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 31.01.2016г. – 390лв.

Организатор
Кога & Къде

Място: Царско село,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. „Околовръстен път“ 72, 1415 София

Четвъртък, 18 Февруари 2016, 12:00 ч.
 до 
Неделя, 21 Февруари 2016, 20:00 ч.