Обича ме, но не ме разбира - силата на емоционалните заявки

15.02.2020 17:30ч. Събота  -  15.02.2020 19:30ч. Събота
Salted Cafe Sofia, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Едно от най-болезнените преживявания във всяка връзка (любовна, приятелска, колегиална) е усещането, че не си разбран, че си пренебрегнат. Това води до отчуждение, студ, празнота.

Най-магическото и трансформиращо преживяване във взаимоотношенията е усещането, че си разбран, приет, ценен, обичан. Това зарежда връзката с енергия, романтика, страст, очакване.

Тайната на тази магия се състои в едно ЕМОЦИОНАЛНО УМЕНИЕ, което всеки може да изгражда и развива – умението да улавяш, разчиташ и отговаряш на емоционалните заявки на другия. То е важно във всяка връзка – между брачни партньори, между родители и деца, между приятели, между колеги.

Всяка от страните в една връзка отправя ежедневно множество емоционални покани за свързване. Отговорът на тези покани е безценна инвестиция в емоционалната банка на двойката, от която се захранват отношенията в трудни моменти и кризи.

На срещата ще научиш:

  • Какво са емоционалните покани и как са свързани с емоционалните ни нужди?
  • Как отправяш емоционални покани?
  • Как да улавяш и да разчиташ емоционалните покани на другия?
  • Какви са възможните отговори на емоционалните покани и последиците от тях?

Ще се запознаем с трите възможни отговора, които всеки ден даваме, без дори да си даваме сметка за това. Ще тестваме и открием нашия стил на отправяне, както и този на отговаряне на емоционални покани.

Повечето щастливи двойки са такива, не защото притежават повече материални, интелектуални, социални предимства пред другите, а защото са се научили да откликват взаимно на емоционалните си нужди.

В края на събитието е предвидено време за общуване и консумация, която е включена в таксата.

Лектор: Иван Мирчев, личен и екипен коуч (акредитиран към International Coach Federation, ACC), с професионална квалификация по емоционална интелигентност.

Такса: 10 лв. – с включена консумаиця

15 февруари, 17.30 ч.

Организатор
Кога & Къде

Място: Salted Cafe Sofia,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: София, ул. Братя Миладинови 38

Събота, 15 Февруари 2020, 17:30 ч.
 до 
Събота, 15 Февруари 2020, 19:30 ч.