НОВ АПРИЛСКИ ПРИЕМ 2020 г в UNIKAL Online Institute и Академия „Емоции & Хранене”

08.04.2020 08:00ч. Сряда  -  08.07.2020 18:00ч. Сряда
https://unikalonlineinstitute.com/предстоящи-обучения/, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

НОВ АПРИЛСКИ ПРИЕМ 2020 г
в UNIKAL Online Institute и Академия „Емоции & Хранене”


със срок на записване до 7 април 2020 г.
и стартиране на обученията на 8 април 2020 г.

Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене и хранителни нарушения – анорексия, булимия, безконтролно преяждане и другите категории подпрагови разстройства.

Ако: проблемите с хранене, преяждане и тяло в сферата на хранителни нарушения са Вашата страст; работите с хора; планирате да консултирате по темата; студенти сте или търсите допълнителна квалификация:

1. Предлагаме Ви да станете сертифициран специалист в сферата в две направления с онлайн обучение на пет нива:

Обучение/ниво „Международно сертификационно онлайн обучение” към iaedp™ – Международната асоциация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения, включващо преведени на български език: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски език.
Вижте повече тук: https://unikalonlineinstitute.com/produkt/международно-cертификационно-oнлайн-oб/

Обучение/ ниво „Базово консултиранепри Хранителни нарушения (ХН)” – анорексия, булимия, безконтролно преяждане, подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул „Базови умения за консултиране и активно слушане”.
Вижте повече тук: https://unikalonlineinstitute.com/produkt/базово-обучение-за-хн-консултант-при/

Обучение/ниво „Консултиране в подхода Интуитивно хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.
Вижте повече тук: https://unikalonlineinstitute.com/produkt/онлайн-обучение-за-консултиране-в-п/

Обучение/ниво „Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.
Вижте повече тук: https://unikalonlineinstitute.com/produkt/обучение-практично-консултиране-при/

Обучение/ 5-то ниво – НОВО: „Консултиране в мотивация, хранене, тяло и други важни ХН практики” е едно уникално теоретико-практично обучение, включващо събрани от професионалната практика на д-р Елисавета Павлова, като експерт в работа с хранителни нарушения, ефективни терапевтични модели на световно ниво, съчетани с доказани и от повече от 10-годишния й опит практични подходи за консултиране в сферата.

Mежду застъпените теми са следните:

– Мотивация при консултиране на лица с хранителни нарушения
– Как да помагаме на консултираното лице с хранително нарушение да намери причини да си върне живота
– Прилагане принципите на мотивационно интервюиране за адресиране на притеснения, свързани с теглото и хранителните разстройства
– Балансиране между себе приемането и промяната на телесния образ
– Приемане на тялото и физическата активност
– Ръководство за хранене и физическа активност
– Есенциални практики при работа с хранителни нарушения: Преформулиране на неразумни убеждения за хранене, храна, тегло и тяло в разумни убеждения и Работни бланки за практична работа-консултиране или терапия относно: мисли, емоции, поведения, нормализиране на хранене и физическа активност, техники за справяне с релапси и други важни практики специфични за работа с лица с хранителни нарушения.

При интерес ни пишете, за да ви бъде изпратено съдържанието на обучението по модули на имейл: bia.unikal@gmail.com с Тема: Записване за отворен нов Априлски прием 2020.

Научете повече за всички обучителни нива на линка:
https://unikalonlineinstitute.com/%ef%bb%bfнови-възможности-за-сертифициране-к/

ОТСТЪПКИ за всички обучения и курсове (с изключение на Международното Обучение, като, ако запишете едновременно 2 Обучения, получавате отстъпката от 10% от другото обучение):
при ранно записване до 10 дни преди началото: 10%
при записване на един курсист на 2 обучения: 10%;
при записване за 3 или 4 обучения: 15% и 20 % съответно.

Научете повече за отстъпките на линка:

https://unikalonlineinstitute.com/сертификационни-обучения

2. Другата възможност е станете партньори на УНИКАЛ:
– Професионални партньори – участвайки в изграждането на мрежата от т.нар „виртуални представителства” във всички окръжни градове на България и изграждайки мултидисциплинарни екипа за подкрепа на засегнатите от хранителни нарушения (ХН).

– Афилиирани партньори – участвайки в афилииран маркетинг посредством споделяне на линкове и банери в социалните мрежи и/или на уебсайта си.

– Обучители партньори – покана да обучавате в реален формат /лице в лице/ курсисти на територията на града/региона ви в индивидуален и/или групов формат – във вашия кабинет, център или друга подходяща ваша или обществена локация.

Можете да научите повече на линка:
https://unikalonlineinstitute.com/сертификационни-обучения/

Организатор
Кога & Къде

Място: https://unikalonlineinstitute.com/предстоящи-обучения/,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: https://unikalonlineinstitute.com/

Сряда, 8 Април 2020, 08:00 ч.
 до 
Сряда, 8 Юли 2020, 18:00 ч.