Месечна среща на Пловдив Коучинг СГ - 10 септември 2019г.

10.09.2019 19:00ч. Вторник  -  10.09.2019 21:00ч. Вторник
Пловдив, Младежки Център Пловдив, ул, Ясна поляна 18, Гребна базаовдив, Младежки Център Пловдив, ул, Ясна поляна 18, Гребна база, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 10 септември - вторник ще се проведе месечната среща на Пловдив Коучинг СГ. Този месец темата е свързана с организационната култура като ключов фактор за успешното лидерство и ефективност в компаниите.

Тема"Измерване и промяна на организационната култура"

Гост-лектори: Елена Алтимирска и Ивайло Гърков

Повече по темата от гост-лекторите:

Както казва Питър Дракър: „Културата изяжда стратегията за закуска“. Затова разбирането и управлението на организационната култура е ключов фактор за успешното лидерство и ефективност в компаниите. 

В презентацията ще очертаем какво представлява организационната култура и как може да бъде измерена, като споделим нашия консултантски опит в използване на методологията на Хофстеде в България. Ще очертаем и възможни подходи за промяна на културата в посока синхронизирането й със стратегията на организацията.

 

ГОСТ-ЛЕКТОРИ:

Елена Алтимирскадоктор по организационна психология, Executive MBA, акредитиран старши коуч, консултант и треньор с над 20-годишен опит в областта. Основател и управляващ партньор на консултантска компания «Бизнес Ефект». Преподавател в СУ, НБУ и ВУЗФ. Области на компетентност: Организационно развитие и култура, Организационно консултиране, Управление на екипи, Коучинг, Комуникационни и презентационни умения, Групова динамика и др.

Ивайло Гърков – Основател и управляващ партньор на консултантска компания «Бизнес Ефект». Преподавател в НБУ и ВУЗФ. Ивайло е Executive MBA, магистър по икономика, притежава над 18-годишен опит като консултант и треньор в Бизнес Ефект и в проекти на ЕБВР/ЕС и DAI Europe Ltd. Области на компетентност: Финанси за мениджъри, Управление на хора и процеси, Управление на екипи, Продажби и преговори, Управление на промяната и др.   

 

**** Втората част от събитието е посветена на коучинг. Имате чудесната възможност да се включите в:
1) „Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси;
2) Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
3) Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

Подробности относно срещите можете да видите тук: https://www.facebook.com/PlovdivCoachingSupportGroup/

За връзка с нас: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Feepurl.com%2FgdNlu5%3Ffbclid%3DIwAR1vcI5-3j_Hg3bTXYcC_ZHAMWdQTeiJlGb102FbGjT8EDD4LNx4HKRLopQ&h=AT1KvXt-2baTfMkuJgSmdfxWXQPioPKUfzSwsgqhzY90vNoMSj_Oj4RjuyMqIhmB72tz2ZcvtcB_n8s2AD3B8RfS1opaAJ9Rnw5E6Cf4u6RwdnC_dE5aRzg3YZCI7oJqUeToLk8

Очакваме ви!

 

Организатор
Кога & Къде

Място: Пловдив, Младежки Център Пловдив, ул, Ясна поляна 18, Гребна базаовдив, Младежки Център Пловдив, ул, Ясна поляна 18, Гребна база,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: КЪДЕ:Младежки Център Пловдив гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата) http://youthcentre.plovdiv.bg КОГА: 10 септември 2019г. вторник; РЕГИСТРАЦИЯ:18:40 – 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч.

Вторник, 10 Септември 2019, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 10 Септември 2019, 21:00 ч.