Мотивацията или как да реализираме новогодишната си резолюция?

06.02.2019 19:00ч. Сряда  -  06.02.2019 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 06.02.2019 г (сряда) от 19:00 часа Софийската коучинг съпорт група ви кани на своята месечна среща с тема на вечерта: 

Мотивацията или как да реализираме новогодишната си резолюция? 

Гост-лектор: Мартин Петров

 

Какво ви очаква в първата част на вечерта?

-> Пресътворяване на навиците ни

-> Ментална настройка за успех (техники) 

-> Самопрограмиране 

-> Време за въпроси и отговори 

За гост - лектора:  

Мартин Петров е сертифициран коуч, мотивационен лектор и треньор по меки/генерични умения с 10 години опит, повече от 3200 успешно реализирани обучения, семинари и коучинг сесии с над 15 000 човека.

Опита си Мартин Петров, като коуч, лектор и треньор е придобил на 2 континента и повече от 12 различни държави, като Англия, Дания, Белгия, Грузия, Армения, Словения и други, както в корпоративния, така и в сектори, като държавна администрация, НПО и Младежки.

Мартин е работил, като коуч и треньор с повече от 30 fortune 500 компании, 6 от които - Fortune 50 като Apple, Microsoft, IBM, Philips. AT&T, MetLife.

Мартин също е експерт в игровизирането на бизнес и образователни процеси, проектни базираното учене и ученето чрез преживяване, които методологии имплементира в своите продукти. (https://www.facebook.com/martinpetrov.org/)

Всички присъстващи ще получат промоционален код за отстъпка от предстоящото му събитие! 

Какво ви очаква през втората част на вечерта?

  • безплатни индивидуални или групови коучинг сесии;
  • нови контакти и положителни емоции;
  • нови знания за коучинга.

Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул "Витоша" 65

Сряда, 6 Февруари 2019, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 6 Февруари 2019, 21:00 ч.