Лични консултации с Дмитрий Полищук

10.01.2024 11:00ч. Сряда  -  10.01.2025 11:00ч. Петък
онлайн събитие, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

Дмитрий Полищук е руски психолог с дългогодишен професионален опит. Завършил е психологическото си образование в Московски държавен университет Им. Ломоносов. Той е активен член на ППЛ (Професионалната Терапевтична Лига), експерт констелатор и треньор.  Води лекции на студенти по психология в Московския държавен университет. Води професионални курсове за психолози, както и такива, подходящи за неспециалисти, които искат да подобрят важни аспекти от своя живот. 

Дмитрий Полищук е международен експерт по личностни и бизнес трансформации. Психолог на топ мениджъри и собстеници на големи бизнес организации. Помага за промяна на системните стратегии в начина на мислене и действие. 

Единичната лична консултация с Дмитрий е онлайн среща с него, по време на която се работи по решаването на един Ваш въпрос или проблем. Методите, които се използват по време на консултацията зависят от конкретния случай. Срещата се провежда в zoom, с преводач и е с продължителност от 45 до 90 минути, до постигане на желания резултат и усещане за завършеност на процеса.   

Пакет консултации включва 4 лични консултации с Дмитрий Полищук. По време на всяка консултация се решава един Ваш въпрос или тема. Консултациите се провеждат през необходимия в конкретния случай интервал от време: за решаване на травма, която се случва в момента, консултациите, могат да се провеждат забързано; за решаване на различни теми и проработване на стари травми - веднъж седмично или през по-дълъг интервал ако е необходимо.

ВАЖНО! Пакетът консултации трябва да бъде използван в рамките на 3 календарни месеца след закупуването му. Ако не бъдат използвани в този срок, консултациите автоматично се считат за проведени. 

Организатор
Кога & Къде

Място: онлайн събитие,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: онлайн събитие

Сряда, 10 Януари 2024, 11:00 ч.
 до 
Петък, 10 Януари 2025, 11:00 ч.