Капаните на позитивното мислене

09.04.2016 10:00ч. Събота  -  09.04.2016 17:30ч. Събота
Пловдив, ул. "Фредерик Жолио Кюри" 18, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Тренинг от поредицата „Изграждане на Собствен Модел за Успех

За да постигнем желаните резултати, ние често взаимстваме от чужди модели и стратегии за успех. Понякога губим връзка с реалния живот и вместо да живеем щастливи и успешни, ние се борим с причините за стреса, болестите, конфликтите, липсите, неудовлетвореността. Отговорността за това често е тежка, изпитваме страх от промяната и страх да отворим Кутията на Пандора, за да се изправим пред капаните на собствените мисли, емоции и действия. Понякога не знаем или не можем сами да се измъкнем от тези капани. Нужна ни е помощ!?


Може би се питате: Възможно ли е изобщо да не попадна в капаните на позитивното мислене? Как да спра да се разочаровам от всичко „позитивно” и същевременно озъзнато да влияя върху собствения си живот?
Ние, Ива и Мариана, водещите на този тренинг нямаме готов отговор и универсално решение за всички проблеми, но ще ви споделим няколко лесни и ефективни стъпки, с които ще ви помогнем да разпознавате веднага Капаните на Позитивното мислене и с майсторство да използвате собствената си вяра.


В резултат от този тренинг вие ще:
1. Придобиете талант за бързо разпознаване на капаните на позитивното мислене и успешно да се справяте с тях.
2. Усвоите техника за управление на състояния и създаване на среда, която да гарантира успехите ви в личен и професионален план.
3. Овладеете Три ключови умения за управление капаните на позитивното мислене
4. Създадете собствен подход за справяне с предизвикателствата в живота ви и предприемане на адекватни действия за постигане на пожеланите успехи.


Ние сме готови за Първият тренинг от поредицата „Изграждане на Собствен Модел за Успех.“.

Водещите:
 1459255752timep5d6e2ogafcut1m6a2e41ce7aaИва Митева-Славчева, дипломиран практикуващ личен и бизнес коуч; автор на „Мъдрост за лидери – Здравей Нов Живот!“ и „АЕКЙО Диамантен“; организатор и водещ на международни събития за личностно израстване с над 1000 тренировъчни часа на живо и през интернет.

„Мечтата на моя живот – да подпомагам хората в намирането на техните силни страни и достигането на цялостен баланс по отношение на личното им щастие, здраве, цялостно благополучие, финансова стабилност, пълноценни връзки и себереализация.
Вярвам в предизвикателството към нещата такива, каквито са СЕГА.
Вярвам в различните варианти за развитие.
Вярвам в СВОБОДНИЯ ИЗБОР.

Предизвиквам промените във всички сфери на живота чрез развиване на нови идеи, приятелски ги настройвам към света и ги правя лесни за възприемане от останалите.“

1459255765time54i6uwfmd9h2prab96c54a6080 Мариана Даскалова – Григорова е с над 16 години опит в областта на комуникациите, продуктовото позициониране, маркетинга и продажбите. Експертизата на Мариана Григорова е насочена към изграждане, мотивиране и развитие на екипи, изграждане на автентичен стил на работа и поведение, организационно развитие и управление напромяната; разрешаване на казуси от различно естество чрез преговори, медиацията и коучинг сесии. В работата си с хората, използва коучинг подхода като им помага да откриват и управляват своите състояния и ресурси, да се стремят към надграждане на собствените си компетенции за постигане на удовлетвореност в личен и професионален план; с над 700 тренинг часа като личен и бизнес коуч.

Магистър по Маркетинг и Мениджмънт, УНСС- София, България; Бакалавър по Икономика и Организация на съобщенията, Висше училище КТП, София, България; Бакалавър по Икономикс и Мениджмънт и по Бизнес комуникации,HSRC- Претория, ЮАР; Сертифициран медиатор от Сдружение на „ Българска асоциация за медиация”, София. Вписана е в Единен регистър на медиаторите към Министерство на Правосъдието (№20150611003/28.05.2015 г.); Практикуващ личен и бизнес коуч, Сертифициран НЛП Мастер практик и НЛП Практик, сертифицирана от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП), NLP Academy, Лондон, Англия

„Вярвам, че стремежът към личностно израстване е в основата на всеки успех – той е моторът, а горивото са тренингите, обученията, програмите за разкриване на вътрешния потенциал и усъвършенстване на умения.”

Нека позитивното мислене бъде вашето лично желание и състояние, а не задължение!
Нека пътят към вашия връх на успеха да бъде облекчен чрез трансформация на собствените ви навици в конструктивно – позитивни!
Нека вашето движение към успеха Ви води до желани резултати!

Дата на провеждане: 
9.4.2016 г


Място на провеждане: 
Пловдив, ул."Фредерик Жолио Кюри" № 18, ет.4 Уелнес студио "Сана"


Цена: 70 лв. за един човек

Билет за двама – 120 лв.


Стартиране: 10:00 ч.
Продължителност: 7 часа

Запазете своето място днес!


Как: 
• с изпращане на потвърждение за записване на e-mail : ivamitevaslavcheva@gmail.com
• на лични съобщения
• през sabitie.bg
• Организатор за гр. Пловдив: Златка Златева – контакти:0888453451
• Вашите въпроси може да отправите на. ivamitevaslavcheva@gmail.com и на телефон 0888453451

 

Галерия

Организатор
Кога & Къде

Място: Пловдив, ул. "Фредерик Жолио Кюри" 18,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: Пловдив, ул."Фредерик Жолио Кюри" № 18, ет.4 Уелнес студио "Сана"

Събота, 9 Април 2016, 10:00 ч.
 до 
Събота, 9 Април 2016, 17:30 ч.