"Как открих коучинга и го превърнах в бизнес"

04.07.2018 19:00ч. Сряда  -  04.07.2018 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 4-ти юли, сряда от 19ч. Софийската коучинг съпорт група/ #SofiaCoachingSupportGroup ви кани на своята месечна среща
 
 
Темата на вечерта:

 

"Как открих коучинга и го превърнах в бизнес"
 
гост-лектор: Джерард О'Донован
 
Световно известен мотивиращ лектор, консултант, автор и треньор на професионални коучове.
Основател е на Noble-Manhattan Group, основната и най-дълго съществуваща европейска организация, предлагаща коучинг и обучаваща професионалисти от най-висок ранг, под егидата на която се провеждат срещите на Софийската коучинг съпорт група.
 
Вие :
• кипите от желание да се докоснете до вълшебството на коучинга!
• мечтаете за по-голям успех и за по-големи печалби!
• нямате търпение да се качите на вълната от признание и уважение!
• готови сте да преоткриете чувството на удовлетворение!
• сте надъхани да трансформирате бизнеса и живота си!
• сте коуч и жадувате за нови клиенти!
… Тогава, определено тази вечер ще е вдъхновение за вас!
 
Заповядайте!
 
От къде най-често започва професионалния път на един коуч? Кои са най-ценните качества на успешния коуч?
 
"Обикновено нещата започват с това, че бъдещият коуч се обучава с една от реномираните организации, което му позволява след като завърши обучението си да продължи да получава помощ и напътствия за развиването на своя бизнес и изграждането на личния брандинг.
 
Качествата на добрия коуч са загриженост, състрадание, емпатия, добро умение за изслушване на партньора. На успешните коучове им се налага да усвояват и други умения, нужни за изграждането на техния бизнес, свързани например с маркетинг, брандинг, водене на кампании в социалните медии и т.н."
Джерард О'Донован
 

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Arts & Therapy Institute Bulgaria София, бул. „Витоша“ 65

Сряда, 4 Юли 2018, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 4 Юли 2018, 21:00 ч.