Енергия от гардероба

02.04.2017 11:00ч. Неделя  -  02.04.2017 18:00ч. Неделя
бар KICK’S, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Енергия oт гардерoба
Цветови анализ подкрепен
от древното знание на фън шуй.
На кратко


Цветовете са енергия. Те трептят с различна честота и взаимодействат с нашата собствена енергия. Всеки има цветова гама, с която е роден. Едни са със сини очи, други с черни...с кафяви коси или рижи, тъмни или светли кожи. Всеки от нас има собствена сила, която се определя от земята в момента на раждането му и е в хармония с точно определени цветове.


Как да разберем кои са те. Как да направим така, че цветовете да работят за нас, да подобрят външния ни вид и да ни правят по- красиви и уверени. Как да се научим да се възползваме собствената си сила, която ни дава личният ни елемент според фън шуй.
Отговорът е в “ Цветовия анализ”, подкрепен от древното знание на фън шуй.


Индивидуален цветови анализ за всяка дама, при който чрез специални техники се открива палитрата, която й подхожда и цветовете, които са най-подходящи за нейния цвят кожа, коса и очи. Всичко това, в съответствие с личния й елемент, който й носи късмет и я подкрепя на всички нива – емоционално, ментално, физическо и при специални моменти.


Курсът обхваща


Участниците в този курс


Ще научат кои цветове са за тях, кое е личното им енергийно число и личният им елемент и как да ги използват. Как да избират бързо и лесно дрехите, които да си купуват и обличат в ежедневието. Кои са правилните цветови комбинации за всеки сезон, случай и събитие. Ще разберат кои материи и форми са подходящи и кои аксесоари им носят късмет. Всяка дама ще получи индивидуална консултация. При желание може да се прегледа и част от гардероба или любими дрехи.
Този семинар е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения.


Кога: 2 април 2017 г. (неделя) от 11.00 до 18.00 ч


Къде: ул. Цар Шишман 22 - бар KICK’S


Водещи: Ивета Христулева, Росица Георгиева


Цена: 160 лв. ранно записване (до 21 март) цената е: 130 лв.


Специална отстъпка само на 8ми март: 120 лв Билети на sabitie.bg или записване на тел. 0892 604 241,


Email: rosigeorgieva1@gmail.bg


Ивета Христулева е имидж-консултант. Hейната работа е да подобрява начина на живот и външния вид на хората, като ги обучава в това, кое е най-подходящото за тях по система, която работи успешно повече от тридесет години на европейския пазар. Сертифицирана е от английската школа Colour me beautiful.


Росица Георгиева е преподавател, водещ, консултант, изследовател и ученичка на Мери Даймънд (международно признат фенг шуй майстор иучастник във филма „Тайната“) и на Яп Чен Хай – един от седемте действащи фенг шуй гранд майстори в света. Придобила е обучението си в Сан Диего, САЩ, и Париж, Франция и Куала Лумпур-Малайзия в Яп Чен Хай Академи лично от майстор Яп и неговият син Бо Чу. Практукува активно фенг шуй от 2007 година и има реализирани над 250 фенг шуй проекта в България, Гърция и САЩ. Тя ще сподели своя личен опит и знания в това древно изкуство, примери от практиката си и практиката на своите учители.


Провеждане


Допълнителна информация

Организатор
Кога & Къде

Място: бар KICK’S,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Цар Шишман 22

Неделя, 2 Април 2017, 11:00 ч.
 до 
Неделя, 2 Април 2017, 18:00 ч.