Безплатно обучение "7 начина за продажба чрез уебинар" - онлайн по всяко време и от всяко място

20.12.2024 10:00ч. Петък  -  20.01.2025 22:00ч. Понеделник
Онлайн по всяко време и от всяко място, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Безплатно обучение "7 начина за продажба чрез уебинар"

Онлайн, по всяко време и от всяко място

Знаете ли, че може да увеличите своите продажби с помощта на уебинар.

Уебинарите се превърнаха в модерно и ефективно средство за презентиране и продаване на продукти.

Те представляват онлайн услуга, която позволява в предварително уговорено време хора, които се намират на различни места да участват в дадено събитие. Освен това, са изключително достъпни и лесни за организиране. Това, от което се нуждаете е подходящ софтуер, компютър, стабилна интернет връзка, микрофон, слушалки, и по желание – камера.

За да Ви помогнем да продавате по-добре чрез уебинар, създадохме за Вас безплатно онлайн обучение „7 начина за продажба чрез уебинар“.

Курсът е практически наръчник за възможностите при продажба по време на уебинари. Съветите, които сме включили идват от нашата практика и го разпространяваме безплатно, за да могат да достигнат до по-голяма аудитория и да превърнат уебинарите в още по-качествени събития.

За кого е подходящо обучението?

  • За всеки, който иска да развива бизнеса си, чрез възможностите, които предлага уебинара. Това са:

- Продажба на услуги

- Реклама на продукти

- Пряка комуникация с клиенти

- Обменяне на опит и идеи

- Демонстрации

Какви знания и умения ще придобиете?

  • Ще научите какво представлява уебинарът, основните функционалности на системите, за кого са подходящи уебинарите?
  • Ще откриете полезна информация за това какво би следвало да се направи за успешно прилагане на седемте съвета, както и кои са плюсовете и минусите на разгледаните подходи. Този курс ще Ви даде съвети как да подходите правилно към събитието си, независимо от обхвата на професионална ви дейност.

 

Може да се запишете за безплатното обучение тук: https://shop.online-learning.bg/bezplatno-elektronno-obuchenie-za-prodazhba-chrez-uebinar

 

Обучението е разработено от НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД.

Ние предлагаме организиране и провеждане на уебинари, изработка на електронни обучения, както и на електронни обучения по поръчка на клиента. Обученията, които предлагаме са на различни теми за развиване както на личните, така и на професионалните умения на всеки човек.

Може да разгледате нашите обучения тук: https://shop.online-learning.bg/

 

Ние от НИТ - Нови Интернет Технологии EООД  предлагаме системи за онлайн обучения.

Ние можем да внедрим три модерни системи за управление на обучението (LMS) - ILIAS,  еFront, Moodle . Известни още като системи за онлайн обучение (elearning), те предоставят удобна среда за създаване, управление и провеждане на онлайн курсове в интернет или интранет среда. Използвайки услугите ни можете да реализрате ефективно решение за дистанционно обучение на служителите, партньорите или клиентите Ви.

Предлагаме внедряванеобучение на потребителите, ръководства за работа със системите за онлайн обучение, готови електронни обучения за мениджъри и служители. Предлагаме и ръководства за създатели на съдържание, преподаватели и мениджъри на самата система за дистанционно обучение.

Внедряваме софтуер за дистанционно обучение след запознаване с изискванията на клиента и целите, които иска да постигне. Предоставяме техническа поддръжка и хостингуслуги за обновяване на новите версии на софтуера за дистанционно обучение, последващи обучения на служители и решаване на казуси. 

Системите за онлайн обучение са лесни за използване, имат удобен и приятен интерфейс и са съвместими със стандарта SCORM (Еталонен модел за споделено използване на обекти с учебно съдържание). В центъра на вниманието са поставени потребителите - лесно създаване и използване на онлайн курсове, управление на курсистите и детайлни справки за проведените обучения и постигнатите резултати.

 

Ако сме провокирали интереса ви или имате някакви въпроси, на разположение сме на тел. +359 2 850 53 64 или имейл [email protected]

 

Желаем Ви успех в провеждането на уебинари!

 

Организатор
Кога & Къде

Място: Онлайн по всяко време и от всяко място,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Онлайн

Петък, 20 Декември 2024, 10:00 ч.
 до 
Понеделник, 20 Януари 2025, 22:00 ч.