Безплатен интерактивен уебинар с дискусия

26.02.2020 19:00ч. Сряда  -  26.02.2020 20:00ч. Сряда
https://unikalonlineinstitute.com/, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРАКТИВЕН УЕБИНАР НА ТЕМА:

“Успешни практики за интервенции при засегнати от хранителни нарушения за професионално заинтересованите”

Организиран от Първа българска организация при хранителни нарушения – Асоциация УНИКАЛ към УНИКАЛ Онлайн Институт

26.02.2020 г. от 19:00 часа

Скъпи колеги, с радост и ентусиазъм ви каним да се включите в безплатен интерактивен уебинар на тема: “Успешни практики за интервенции при засегнати от хранителни нарушения за професионално заинтересованите”. Това събитие е инициатива по превенция на хранителни нарушения, организирана от Екипа на УНИКАЛ към Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ.

Презентатор ще бъде д-р Анна Герджикова (международен партньор на УНИКАЛ, за която можете да научите повече на линка: https://lindnercenterofhope.org/clinicians/anna-i-guerdjikova-phd/, а д-р Елисавета Павлова (сертифициран специалист при хранителни нарушения към iaedp™, за която можете да научите повече на линка: https://bit.ly/2tR8Wkd, ще участва по време на дискусията, където ще отговаря на въпросите ви заедно с д-р Анна Герджикова.

Уебинарът ще се проведе като конферентен телефонен разговор, където на живо ще можете да гледате презентацията. След това ще има време за дискусия и ще можете да задавате въпроси на презентатора;

– Дата на уебинара: 26.02.2020 г. от 19:00 часа;


– Ще бъде изпратен и запис под формата на видео – само на записалите се на имейл: associationunikal@gmail.com с Тема: Записване за Уебинар на д-р Анна Герджикова.

Това събитие е инициатива по превенция на хранителни нарушения към Кампания “Превенция на хранителни нарушения“, Организирана от Първа българска организация при хранителни нарушения – Асоциация УНИКАЛ към УНИКАЛ Онлайн Институт: 24 февруари – 1 март 2020 г.

Ежегодната международна Кампания за превенция на хранителни нарушения към NEDA – Организацията – лидер в сферата на превенция в хранителните нарушения (National Eating Disorders Assotiation), се провежда между 24 февруари и 1 март, към която Асоциация УНИКАЛ е регистрирана вече за 8-ма година като партньор-доброволец.

Организатор
Кога & Къде

Място: https://unikalonlineinstitute.com/,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: http://bia-unikal.org/?p=7606

Сряда, 26 Февруари 2020, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 26 Февруари 2020, 20:00 ч.