3 ключови коучинг умения за по-ефективна комуникация

06.04.2023 19:00ч. Четвъртък  -  06.04.2023 21:00ч. Четвъртък
сградата на Нипроруда АД, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

"3 ключови коучинг умения за по-ефективна комуникация" е темата на първото присъствено събитие на живо в София, след дългата пандемична пауза, организирано от любимата на всички София Коучинг Съпорт Груп, под егидата на Noble Manhattan Bulgaria.

В първата част на вечерта ще се запознаете с Катрин Прентис, Акредитиран Мастър Коуч AMC (IAPC&M), нашият гост-лектор.
 
Регистрирай се сега!

Светът, в който живеем днес, е много интересен и в някои случаи сложен. Почти всички проблеми, които срещаме дали между нациите, или между отделните личности, се основават на липсата на разбиране, породено от неправилна комуникация. Да, всички знаем, че за да разбираме, трябва да слушаме добре, но ключът към истински ефективната комуникация се крие в изкуството на разговора.
 
В своята презентация Катрин ще ви разкрие силата на разговора. Ще научите 3 ефективни техники от коучинга, с които да подобрите качеството на комуникацията с хората както в личния живот, така и в организационна среда. 
 
3-те коучинг умения ще ви дадат възможност да:
 
1) постигате по-дълбоко разбиране
2) създавате по-добра връзка с другата страна
3) помагате на вашите взаимоотношения да растат и да се развиват напред
 
Изкуството на добрата комуникация е в основата не само на ефективното коучинг взаимоотношение, но и на всяко удовлетворяващо човешко взаимодействие. Коучингът ни дава уменията как да го постигнем.
Към събитието

Повече за Катрин Прентис
Катрин Прентис е управляващ директор на Ноубъл Манхатън в България и един от най-иновативните и въздействащи коучове. Тя е първият Акредитиран Мастър Коуч в България и един от първите в Източна Европа с над 4000+ часа лайф, екзекютив и корпоративен коучинг. Като съосновател на Палитри Интернешънъл (мастър дистрибутор на Ноубъл Манхатън), Катрин има значителен принос в развитието на коучинг индустрията в България и на Балканите. Много от водещите специалисти в индустрията са нейни възпитаници. Повече за обученията можете да откриете на линка 

** **
Повече за София Коучинг Съпорт Груп
Събитията на София Коучинг Съпорт Груп да са място, където веднъж месечно всеки, който се интересува от коучинг, личностно развитие и иска да разкрие пълния си потенциала да намери подкрепа и съмишленици.
 
Срещите на София Коучинг Съпорт Груп са интерактивни, интересни и вълнуващи. Те вдъхновяват, мотивират, дават възможност за споделяне на опит и знания. Създават подходяща среда за развитие на лични и бизнес контакти.
 
На всяка от срещите на София Коучинг Съпорт Груп имаме презентация свързана с личностно развитие от гост-лектор, възможност да се включите в мастърмайнд група или групов коучинг, както и възможност да заявите лична безплатна коучинг сесия. Да не забравим и времето ни за сладки приказки със стари и нови приятели и/или създаване на бизнес контакти.
 
Срещите на София Коучинг Съпорт Груп да бъдат мястото в София, където бивши и настоящи възпитаници на Ноубъл Манхатън да се почувстват като част от голямото семейство на Ноубъл Манхатън, място на което могат да споделят опит, да споделят своите трудности и да намират решения, където могат да практикуват коучинг в сигурна среда и да си организират групи за учене.

** ** **
Повече за София Коучинг Съпорт Груп можете да намерите тук
https://sofia.coaching-in-bulgaria.com 


Намерете своето Oбучение по коучинг - вижте https://bit.ly/коучинг-обучение  

Организатор

България Коучинг Съпорт Груп

Ние сме компанията с най-дълги традиции и опит в обучаването на компетентни коучинг специалисти. Дипломирайте се с Ноубъл Манхатан Коучинг България.


Кога & Къде

Място: сградата на Нипроруда АД,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. "Александър Стамболийски" 205

Четвъртък, 6 Април 2023, 19:00 ч.
 до 
Четвъртък, 6 Април 2023, 21:00 ч.