05/10/16 - СРЕЩА НА СОФИЙСКАТА КОУЧИНГ СЪПОРТ ГРУПА

05.10.2016 19:00ч. Сряда  -  05.10.2016 21:00ч. Сряда
Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

В зала "Ерато" (бул. Витоша 164) ще се състои новата ни среща, с гост Таня Бояджиева, управляващ директор на консултантска компания "TAБ Нео-мениджмънт". Темата на нейната презентация пред Софийската коучинг съпорт група ще бъде: "Мотивация и ангажираност – най-нови изследвания".
 
Ето какво разкрива Таня Бояджиева: "Известна е статистиката на Gallup  за ниския процент на ангажираност в организациите – под 30%, като в някои държави стига до 7%. Всеки лидер има своя статистика за процента от ангажираните хората в компанията му - тези с инициатива, идеи, креативност, склонност към споделяне на знания с другите и искрено желание да дават максимална стойност за клиентите. Какво отключва или заключва  тази ангажираност, кои са мотивите които определят нивото на представяне в работата, как може да им повлияем? Най-новите изследвания сочат, че преди всичко е важно как дефинираме представянето в работата. Нужно е да правим разлика между т.н. тактическо представяне (tactical performance) и адаптивно представяне (adaptive performance). Първото е свързано с изпълнението на стратегии, планове, процедури  в предвидими ситуации, второто е свързано със справянето с непредвидени ситуации, с клиенти с нестандартни искания, с промени в пазара, с излизане на нови технологии и т.н. Оказва се, че много от стандартните ЧР процеси и практики способстват за увеличаване на тактическото представяне и не спомагат и дори намаляват способността за адаптивно представяне. А именно второто е пряко свързано с ангажираността. Презентацията ще запознае с резултатите от най-нови американски изследвания в тази област и практически подходи, увеличаващи адаптивното представяне и  съответно ангжираността в работата." 


За лектора: 

3f8de571-fad1-4d8c-a16e-91047583128d.jpgТаня Бояджиева има над 20 годишен опит в областта на управленското консултиране, от които 15 години са в областта на консултиране по управление на човешкия капитал. Опитът й включва мениджърски позиции в компании като Делойт, Ernst & Young, NEWi. В момента е управляващ директор на консултантска компания "TAБ Нео-мениджмънт". Таня  Бояджиева е основател и първи председател на Българска асоциация за управление и развитие на човешките ресурси, в продължение на 9 години е била член на  управителния съвет.  Тя е хоноруван преподавател по управление на човешки ресурси към две магистърски програми – в СУ „Климент Охридски” и в Нов Български Университет. Също така е сертифициран консултант към Института по управленско консултиране в Лондон съгласно стандартите на Международната федерация за управленско консултиране.

Втората част на вечерта дава чудесна възможност да се включите в:
- Мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси;
- Група за обмен на коучинг опит – Study Buddy Group;
- Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
- Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

КЪДЕ (Внимание! Срещите ни са с нов адрес!): 
Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164

КОГА: 5-ти октомври 2016г. (сряда); РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 - 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч

ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ e задължителна!

Очакваме ви!
----
ВАЖНО! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 05.10.2016 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека го съобщи на регистрация при посещението си.

***
Предстоящо през октомври!
 

ВЪВЕДЕНИЕ В КОУЧИНГА

с Катрин Прентис, AМC (IIC&M),
Акреc7881080-ccb2-4787-bf2e-c55a54e5ea2c.jpgдитиран Мастър Коуч към Международния Институт по Коучинг и Менторство
Управляващ Директор на Ноубъл Манхатан Коучинг за България и Южнобалкански регион

16/10/2016 г. (неделя)

 В този еднодневен семинар получавате конкретна и изчерпателна информация за света на коучинга плюс практически опит и коучинг методика, приложима в работна среда! 

Обучението е Акредитирано от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M)

и в края да деня ще получите Сертификат за участието си в него - 6 CPD часа!

Внимание! Всеки билет за ВЪВЕДЕНИЕ В КОУЧИНГА включва:

  • Вашето участие в семинара + безплатно участие на втори участник по Ваша покана!
  • Пълен комплект обучителни материали, методика и наръчник за Вас и Вашият гост!
  • Възможност за получаване на значими отстъпки за всички други обучения на Ноубъл Манхатан България!

Семинарът ще се проведе изцяло на български език.

Билети можете да закупите онлайн на:

https://sabitie.bg/event/kursove-i-obucheniya/VAVEDENIE-V-KOUChINGA.228

За допълнителна информация: [email protected]

Очакваме Ви!
 

***
ПОДАРЪК: 5 задълбочени проучвания от света на коучинга - free download
 https://noblemanhattan.isrefer.com/go/reports-csgsofia/bpPALITRI/

***
Софийската коучинг съпорт група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria и съществува с цел организиране на ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Тези събития се превърнаха в мястото, на което хората, интересуващи се от личностно развитие и кочинг общуват и споделят идеи.

Софийската коучинг съпорт група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria.
Ноубъл Манхатан (http://coaching-in-bulgaria.com) е водеща международна компания, предлагаща обучение по коучинг и е сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмънт (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M)  и с академична акредитация от Danubius University.
В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.  http://coaching-in-bulgaria.com/


За контакти:
Email: [email protected]
Иванина Захариева DipNMC, президент Sofia CSG, [email protected]
Илина Начева CertNMC, PR мениджър Sofia CSG, [email protected] 

За да сте лично информирани за бъдещите мероприятия на групата, регистрирайте се на този тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. „Витоша“ 164

Сряда, 5 Октомври 2016, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 5 Октомври 2016, 21:00 ч.