ПЛОВДИВ КОУЧИНГ СЪПОРТ ГРУП - МЕСЕЧНА СРЕЩА

11.12.2018 19:00ч. Вторник  -  11.12.2018 21:00ч. Вторник
Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Да се потопим в магията на декември! Заповядайте на месечната среща на Пловдив Коучинг Съпорт Груп, за да го направин заедно!

КЪДЕ: Младежки Център Пловдив
гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата)
http://youthcentre.plovdiv.bg
КОГА: 11.12. 2018г. вторник; 
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. 
НАЧАЛО: 19:00 ч.

Темата на вечерта: " Магията на въпросите - как да задаваме правилните въпроси "

Гост-лектор: Яна Аврамова

Всички искаме да сме успешни и да бъдем щастливи. Но как е възможно това? Кое е общото между едни от най-успешните световни лидери и децата? На тези и още много други въпроси ще потърсим отговори заедно със специалния ни гост-лектор Яна Аврамова на месечната коучинг среща в Пловдив през декември. Ще научим още защо е важно да се върнем към вродената си дарба да задаваме въпроси и  как отново да се свържем с любопитството в нас. Какво се случва, когато задаваме правилните въпроси и как това помага да разбираме по-добре себе си и света около нас. Как чрез магията на въпросите да развием творческия си потенциал и защо въпросите имат силата да ни отвеждат към повече удовлетворение във всичко, което правим. 

 

Очакваме ви!

 

Яна Аврамова е холандски възпитаник по специалностите Международен Маркетинг Мениджмънт и Комуникации и Мултимедиен Дизайн. Има над десет години корпоративен управленски опит в дигиталната индустрия в България. След дипломирането си като Лайф и Екзекютив Коуч през 2013, тя напуска корпоративния бранш и започва самостоятелно да развива проекти, свързани с горните теми. Призванието на Яна е да помага на хората да разкриват и развиват своя потенциал за по-добър и успешен живот. Като част от тази своя мисия, тя създава и успешно разпространява своя продукт Карти на Успеха. Има и стартъп за деца, който развива образователно съдържание за усвояване на емоционални, социални и когнитивни умения чрез игра.

___    ___   ___   ___

Както всеки път, втората част от събитието ще бъде посветена на Коучинг. В мастърмайнд групи, индивидуални или групови коучинг сесии ще имаме възможността да поработим заедно, да търсим и намираме решение на всичко, което ни вълнува.
Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието, очакваме ви!

 

Организатор
Кога & Къде

Място: Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: КЪДЕ: Младежки Център Пловдив гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата) http://youthcentre.plovdiv.bg КОГА: 11.12. 2018г. вторник; РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч

Вторник, 11 Декември 2018, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 11 Декември 2018, 21:00 ч.