„Хора + Процеси = Ефективност“

05.09.2018 19:00ч. Сряда  -  05.09.2018 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

On the 5th of September, Wednesday from 19:00. Sofia Coaching Support Group /  #SofiaCoachingSupportGroup  invites you to your monthly meeting The theme of the evening:


                                                                     

 

 "People + Processes = Efficiency"

                                                                                     

 

guest lecturers: 


Elena Altimirska - organizational psychologist, accredited senior coach; believes that people will save the world
Ivaylo Grikov - economist, manager and entrepreneur; believes that processes are the reality of
Business Effect - a consulting company that offers solutions to increase individual, team and organizational efficiency

 

 За какво ще говорим?

Що е то ефективност и има ли тя почва в бизнес организациите? Дали хората са от Венера, а процесите – от Марс? Възможен ли е синхронът между тях на практика? 

Това са част от въпросите, които ще дискутираме в презентацията на тема „Хора + Процеси = Ефективност“, която се надяваме да прерасне в полезна и активна дискусия. 

Ще ви разкажем и за новата ни Магистърска програма „Приложна бизнес психология. Хора. Процеси. Ефективност“ (https://pbpsychology.vuzf.bg) , в която съчетаваме двете перспективи. Както всеки път, втората част от събитието ще бъде посветена на Коучинг. 

Всички членове на СКСГ ще имат чудесната възможност да се включат в:
„Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси;
 Group for exchange of coaching experience;
 Free coaching sessions.

 All of you, dear guests, will be able 
to share our passion for Coaching and find out more;
Explore what Coaching training is right for you;
Take advantage of a free coaching session. Save your seat now! Be personally informed about the regular events of the Sofia Coaching Community by registering with this link here:  http://buff.ly/1dQgSwj Contact and Information: aneliya.stoilova@coaching-in-bulgaria.com Follow the facebook page on facebook: Sofia Coaching Support Group We thank you for your interest in the event and we look forward to meeting you!

 

 

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: София, бул. „Витоша“ 65

Сряда, 5 Септември 2018, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 5 Септември 2018, 21:00 ч.