Bellydance festival "Orient el hob"-Ориенталска любов

23.09.2016 20:30ч. Петък  -  24.09.2016 20:30ч. Събота
Нов театър - НДК, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

ORIENT EL HOB/ ОРИЕНТАЛСКА ЛЮБОВ

Международен фестивал по ориенталски танци

 

В рамките на четири дни, от 22 до 25 септември, за трета поредна година в България ще се проведе международния фестивал по Ориенталски танци «Orient El Hob». Фестивалът представя по автентичен начин красотата, разнообразието и богатството на арабското музикално и танцово изкуство.

Във всички дни на фестивала от сутрин до късно следобед в хотел „Маринела“ звездите на източното танцово изкуство ще предадат своите знания и майсторски умения на участниците в семинарите.  Те ще имат възможност да научат за историята и техниката на Belly dance и да усвоят методи за събуждане на женствеността и сексапила чрез езика на тялото.

На 23 и 24 септември на сцената на „Нов театър “ НДК ще излязат най-големите имена на ориенталскитe танци. Ваел Мансур от Египет/Италия , Азиза от САЩ/Канада, Даря Митскевич от Украйна, Алексей Рябошапка от Украйна,Шарон Месгиш от Франция,Алиша Лий от Южна Корея, Анджелина от Германия,Мими Соколова от България/Швейцария-организатор на това прекрасно събитие и много други национални и интернационални  гости,които ще пренесат публиката в приказната атмосфера на Ориента чрез пикантни хореографии от Ориента като Ракс шарки, тараб, саиди, балади, Bolywood и много други стилове .

През двете вечери в „Нов театър “  НДК гостите на Orient El Hob ще се насладят на прекрасни спектакли,модно ревю  с уникални и нови модели ориенталски костюми на « Mimi Faishon » и конкурс по ориенталски танци с  интригуващи награди.

Билети можете да намерите на касите на„Нов тетър“ преди спектаклите,на касата на НДК и on-line на theatre.art.bg и www.sabitie.bg а за  участие в семинарите и конкурса, можете да се запишете на: http://www.bg.orientelhob.com/

 

Организатор

Bellydance Orient el hob

Международен фестивал по ориенталски танци в България  "Orient el Hob" "Ориенталска любов" В две поредни вечери - на 23. и 24.09.2016, български и чуждестранни световно известни изпълнители на ориенталския танц ще представят пред публиката магията на източното танцово изкуство. Класически и фолклорни танци! Автентичност, оригиналност и всичко това изпълнено с много любов!  Елате на 3-я международен фестивал по ориенталски танци "Orient el Hob" "Ориенталска любов" на 22.09.-25.09.2016 в София! Заповядайте на нашите спектакли, ако сте почитател!  Включете се в нашите семинари със световно известни преподаватели, ако сте танцьор - професионален, любител или начинаещ!  Посетете нашият базар с автентични ориенталски костюми и аксесоари! За повече детайли и информация относно ориенталските танци посетете уебсайта: www.mimi-bellydance.comORIENT EL HOB/ ОРИЕНТАЛСКА ЛЮБОВ Международен фестивал по ориенталски танци В рамките на четири дни, от 22 до 25 септември, за трета поредна година в България ще се проведе международния фестивал по Ориенталски танци «Orient El Hob». Фестивалът представя по автентичен начин красотата, разнообразието и богатството на арабското музикално и танцово изкуство. Във всички дни на фестивала от сутрин до късно следобед в хотел „Маринела“ звездите на източното танцово изкуство ще предадат своите знания и майсторски умения на участниците в семинарите. Те ще имат възможност да научат за историята и техниката на Belly dance и да усвоят методи за събуждане на женствеността и сексапила чрез езика на тялото. На 23 и 24 септември на сцената на „Нов театър “ НДК ще излязат най-големите имена на ориенталскитe танци. Ваел Мансур от Египет/Италия , Азиза от САЩ/Канада, Даря Митскевич от Украйна, Алексей Рябошапка от Украйна,Шарон Месгиш от Франция,Алиша Лий от Южна Корея, Анджелина от Германия,Мими Соколова от България/Швейцария-организатор на това прекрасно събитие и много други национални и интернационални гости,които ще пренесат публиката в приказната атмосфера на Ориента чрез пикантни хореографии от Ориента като Ракс шарки, тараб, саиди, балади, Bolywood и много други стилове . През двете вечери в „Нов театър “ НДК гостите на Orient El Hob ще се насладят на прекрасни спектакли,модно ревю с уникални и нови модели ориенталски костюми на « Mimi Faishon » и конкурс по ориенталски танци с интригуващи награди. Билети можете да намерите на касите на„Нов тетър“ преди спектаклите,на касата на НДК и on-line на theatre.art.bg и www.sabitie.bg а за участие в семинарите и конкурса, можете да се запишете на: http://www.bg.orientelhob.com/


Кога & Къде

Място: Нов театър - НДК,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Площад България 1

Петък, 23 Септември 2016, 20:30 ч.
 до 
Събота, 24 Септември 2016, 20:30 ч.