Живот на Победител - Ефектът на пеперудата

23.04.2016 10:00ч. Събота  -  23.04.2016 19:00ч. Събота
Хотел Рамада, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието


ТИ ВЕЧЕ СИ ПОБЕДИТЕЛ! ЗАПОЧНИ ДА ЖИВЕЕШ КАТО ТАКЪВ!


Има вероятност да си мислиш, че това е поредното обучение, на което ще седиш и слушаш лекции, но... помисли отново! Идеята на това обучение няма нищо общо със сухи знания и теории, които да използваш някога. Да бъдеш „Победител”, означава да попадаш в различни ситуации, задачи и предизвикателства, които да отключват най-върховото състояние в теб.

Прекалено зает ли си да изкарваш прехраната си, вместо да ЖИВЕЕШ живота си истински?

Ако отговорът е не, тогава те поздравяваме! Ти си един от малкото Победители, които живеят живота на мечтите си.

Ако обаче не си сред тази група щастливци не се притеснявай- над 90% от хората живеят по този начин. Въпреки че всички знаем, че всъщност богатството не е в парите, много от нас захвърлят "живота си" за да ги преследват. Въпросът е дали ти харесва това съществуване. Ако някъде вътре в теб чувстваш, че имаш повече от това, което си показвал/а сега. Ако искаш да развиеш своя потенциал и да направиш разлика за някого.

Тогава това ЖИВОТОПРОМЕНЯЩО СЪБИТИЕ е за теб! Тук ще откриеш истинска си сила, за която може би дори не си подозирал, че съществува. 


Какво ще преживееш на обучението?


 1. За да постигнеш каквото и да е било в живота, трябва да знаеш къде си и къде искаш да отидеш. Първо ще разбереш точно къде си в живота си и ще намериш своята визия. Ако имаш ясна визия, тя ще те мотивира постоянно по пътя на реализацията й. Яснотата е сила и с нея започваме. 
 2. След като вече знаеш къде искаш да стигнеш, ще разбереш какво те е спирало да стигнеш до там. Страхът породен от лимитиращите ни вярвания е основна причина да не предприемаме действия към нашите мечти и цели. Тук ще можеш да разбереш, как да овладееш страха, как да го използваш и контролираш вместо той да контролира теб. Този който, владее страховете си може да прави всичко каквото пожелае. Винаги и по-всяко време. Представи си живот, в който страховете ти нямат силата да те спират!
 3. Успешни стратегии, които да ти помагат да се развиваш и израстваш при всякакви условия. Няколко прости, изпитани и ефективни техники за успех, които могат да те направят по-продуктивен, с по-малко стрес. Не е нужно да измисляш топлата вода,  можеш да вземеш работещи модели, които ще ти помогнат да извадиш победителя в себе си.
 4. Използвай силата на влиянието, за да създаваш по-големи победи за себе си и другите хора около теб. Научи как да подобриш умениета си да влияеш и комуникираш, така че да можеш да се свързваш със сърцата и умовете на хората. Развий своята харизма. Не е нужно да вървиш пътя на успеха сам. С добра компания е по-лесно, по-бързо и по-приятно.

 


Какво ще получиш?
 • Ще научиш прости и ефективни стратегии за постигане на големите цели в живота.
 • Ще научиш техники за само-коучинг, които ще ти помагат да се справяш с лекота с всяка ситуация на промяна.
 • Ще научиш как да преодоляваш страховете си
 • Ще разбереш да увеличаваш своята мотивация
 • Ще станеш господар на своите емоции
 • Ще се научиш да увеличаваш своята продуктивност и да насочваш фокуса си.
 • Ще се научиш, как да повишаваш своята увереност.
 • Ще получиш летящ старт към живота, за който мечтаеш.
 • Ще осъзнаеш, какво те спира да използваш пълния си потенциал.
 • Ще откриеш или преоткриеш своята страст - твоя неизчерпаем източник на енергия.
 • Ще се срещнеш с още победители, с които ще си помагаме по-пътя към успеха.

Кой е Ясар Маркос?


Ясар Маркос завършва успешно медицина, след което работи като лекар в Израел, докато не открива, че всъщност проблемите в нас се зараждат много преди да се появят на физическо ниво. Тогава той решава да изостави високоплатената си работа и да се отдаде на мисията си, а именно да подкрепя всеки човек, тръгнал по пътя на личностното израстване. Целта му е да разпалва огънят на предприемача във всеки един от нас. А предприемач според неговата дефиниция е човек, който е взел живота си в свои ръце и е избрал неговите действия да бъдат крачки към един пълноценен и щастлив живот. Помогнал е на над 8000 души в над 200 обучения в Холандия, България и Израел. Работил е с десетки компании в посока на развитието и изкачването им на нови нива в бизнеса. Последовател е на един от най-успешните бизнес коучове в световен мащаб - Тони Робинс

 

Целта на преживяването е всеки един от участниците да си докаже, че е Победител, че границите са поставени от самия него и само той може да ги прескочи.


Какво казват Участници от обученията на Ясар


ОЛГА НЕДЯЛКОВА(СЪЗДАТЕЛКА НА СИСТЕМАТА НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ - OLGAN.COM):

'Ако ме помолите да дам една асоциация за качества като мотивация, експлодираща енергия и заразен ентусиазъм , то тя би била Ясар. Ако съществуваше само един човек на света, който би бил способен да "събуди" армия от заспали войници, това би бил Ясар. Само едното му присъствие ме кара да си вдигна енергията с две нива по-нагоре и да подхвана задачи, които са отлежавали в някой прашен шкаф. Той е интересна смесица от на пръв поглед противоположни качества, които в комбинация го правят открояващ се треньор и коуч. Може да е много сенситивен, но и рязко провокативен, може да е безкрайно емпатичен, но същевременно много аналитичен. Кара те да се замислиш върху въпроси, чиито отговори нарочно криеш от самият себе си. Кара те да прегърнеш страховете си и да ги превърнеш в свои помощници, вместо да се бориш срещу тях. Кара те да надмогнеш възможностите си и да се изкачваш стъпало след стъпало нагоре. Прави го по много приятелски и незабележим начин, защото той е приятелят, който винаги си искал да имаш.'

ВИОЛЕТА АСЕНОВА (ПР СПЕЦИАЛИСТ):

" Доверявам се на Ясар, защото той умее да задава въпросите, които те взривяват. След кратък разговор с него, няма как да не поемеш своя дял от отговорността за ситуацията, в която се намираш. А от тази позиция, вече можеш да вземеш здраво решение за себе си." 

ГЕОРГИ ХРИСТУЛЕВ(БИЗНЕСМЕН, ПРЕДПРИЕМАЧ, СЪЗДАТЕЛ НА IGRITENAUSPEHA.COM):

"Ясар е от хората с който искам да общувам през целият ми живот. Внимателен и надарен оратор, работи осърдно за да подобрява уменията си и да развива таланта си всеки ден. Щастлив съм за това, че имам възможност да се уча и да работя с него. Препоръчвам професионалните му умения на всеки бизнес и човек който иска да се развива."
 

Възползвай се от специалното ни предложение - Двоен Билет на цената на един!

За повече информация: yassarmarkos.com​

E-mail: info@yassarmarkos.com
Тел: 0886401158
 
 

 

Организатор
Кога & Къде

Място: Хотел Рамада,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Maria Luiza 131

Събота, 23 Април 2016, 10:00 ч.
 до 
Събота, 23 Април 2016, 19:00 ч.