Танцуващи гласове. Посланията на духа чрез тяло, глас и вода.

03.07.2020 17:00ч. Петък  -  05.07.2020 16:00ч. Неделя
село Чифлика, гр. Троян
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Танцуващи гласове. Посланията на духа чрез тяло, глас  и вода.

Пътуване в дълбините на душата и чуване посланията на духа със  силата на автентичния глас, топла вода и връзка с природата.

 

Дати : 3  Юли до 5 Юли

Стартираме 17.00 на 01.07.2020 до 16.00 на 03.07.2020г.

Място на провеждане –с. Чифлика

 

 

„Звукът е нашата универсална кръвоносна система, който тъче и обединява всички различия. Имашли вяра в твоята собствена уникална вибрация - ще  преместиш  планини. Имай вяра! Нека Майката Земя да ви тонира така, че вибрацията, която тъчете да е в хармония. Резонирайте с всичко, което е и отвътре ще се появи ново творение. Бъдете чути, изговорете и изразете истинската си същност за да станете сводобни”

 

Елате и проучете какво е да намерите своя поток и празнувайте стихията, която е водата, чрез вашия глас и танцуващо тяло.  Позволете си  малко творческо пространство, за да влезете и да познавате водите си, присъединете се към това преживяване, където ще разпознаваме стихията на водата и гласа, потока и връзката ви с водните тела и техния звук.   Природата ни предлага безопасно място, където движението е лекарство,  възможността да танцувате във вода и да се гмурнете в дълбините си, да намерите радост, да седите с красотата на другите, да виждате и да бъдете видени, да чуваш и да бъдеш чут, да възвърнеш женската си  мъдра същност .

 

 Преживяване по време, на което ще завръщаме загубените части от себе си, ще завръщаме усмивките си,  увереността, ще откриваме истинската си същност и признание  чрез работа с глас в топла вода и свързване с природата. Магически  преживявания за трансформация и утвърждаване на  мъдростта. Някои ще преоткриват силата, за да сбъднат желания,  други, за  да се справят с проблеми. Връзката и интеграцията на тяло, ум и дух ще ни води към  нов свят на възприятие на себе си и  на реалността. Ще си тръгнем  една идея по-осъзнати, интуитивни, мъдри.

Ще изследваме дълбочината на душата чрез силата на гласа, ще си спомним какво сме забравили, нашите светли и тъмни страни. Гласът носи всички потиснати или болезнени спомени, показва нашия духовен път. Гласът е всекидневния ни атестат за нашата духовна същност. Общуването чрез звук е една от най-великите врати към творческата сила на подсъзнанието. Ние сме вибрационна енергия и нашите звуци са отражение на нашата същност в момента. Често потискаме емоциите си чрез контрол и анализи, работейки отвъд думите ние имаме възможност да се свържем с нашата интуитивна същност и да преборим ограниченията. Чрез лекуващия танц в топла вода и  гласа  тялото ще възвърне баланса си, също така ще си припомни и неограничените творчески възможности на вътрешното игриво дете и ще пътуваме към автентичния АЗ.

Водещ-Теодора Гецова

Теодора е психолог-психотерапевт, квалифицирала се е в психодрама, ниво-директор, юнгианска психодрама. Има тренинг в метода автентично движение и терапия чрез глас/ различни школи/, телесни подходи свързани с аналитична психология, антропологически метод екстатични ритуални пози на тялото, ритъм и звук с етно инструменти

https://www.bglekari.bg/psihologiq-psihoterapiq/item/2007-teodora-getzova-psiholog-psihoterapevt

        Тел. 0884669156;

   0889933616, ел. поща teodoramgetsova@abv.bg    ; dhs@dir.bg

 

Цена 190 лв. включва две нощувки със закуска и такса за участие.

Организатор
Кога & Къде

Място: село Чифлика,
Регион: област Ловеч ,
Град: гр. Троян,
Адрес: семеен хотел Чифлика хилс

Петък, 3 Юли 2020, 17:00 ч.
 до 
Неделя, 5 Юли 2020, 16:00 ч.