Стратегии за преодоляване на междукултурните различия в бизнеса

15.03.2018 18:30ч. Четвъртък  -  15.03.2018 20:30ч. Четвъртък
Hill Tower, ет.3 , гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Да забелязваме и преодоляваме културните различия в комуникацията става едно от най-силните умения на мениджърите и служителите в международни компании в съвременния бизнес свят.

  • Как може да се уверите, че думите ви се интерпретират по начина, по който сте целели?

  • Каква степен на формалност се изисква при бизнес срещи по света?

  • Каква е разликата при презентиране в Азия и Европа?

Освен разстоянието и езика, ефективното общуване между културите също означава и адаптиране на посланието ви към много различна аудитория, често с различни или дори противоположни ценности и норми. Това се оказва проблем в много организации, като една от основните причини е предположението, че културата на компанията е една и съща, независимо от локацията на офиса или личните предпочитанията на служителите. Дори и това да бъде вярно до някаква степен, комуникацията има нюанси и характеристики, които надхвърлят регулираното корпоративно поведение – тя е дълбоко вкоренена в хората.

 

Бизнесът се развива и хората трябва да комуникират повече и по-добре с колеги, партньори и клиенти от различни култури. Ако и вие се срещате с предизвикателствата на международната бизнес среда, включете се в този двучасов уъркшоп, за да научите:

  • Основните пропуски в бизнес комуникацията между културите днес

  • Подходящи стратегии за решаване на сложни ситуации

  • Ресурси, които може да използвате, за да научите хората си да бъдат по-ефективни в междукултурна среда

Присъединете се за забавна и интерактивна сесия!  

Внимание: Събитието ще се проведе на Английски език!

Водещ:

Юлиан Йоница

Като корпоративен HR консултант Юлиан е създавал и провеждал програми по Организационно развитие в Европа: Полша, Германия, България, Румъния, Англия. Той има опит и като клиент на обучения, в ролята си на Мениджър обучение и главен HRBP, и като доставчик-като фрииланс обучител към престижни румънски, австрийски и английски тренинг компании. Юлиан е Noble Manhattan коуч.
 
Консултант по Организационно развитие в Colorful Cultures. Провежда обучения на теми като Междукултурни различия, Продажби, Лидерство, Стратегически програми. Говорител е на теми от областта на Подбор и организационно развитие (Управление и оценка на представянето, Задържане, Обучение и развитие на персонал).

Галерия
Спонсори

Организатор

U Perform

Бутиково организационно консултиране,управление на промяната, коучинг и тренинг за високи бизнес резултати, максимална лична и екипна ефективност.

 


Кога & Къде

Място: Hill Tower, ет.3 ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: София, бул. „Джеймс Баучер”№ 76А

Четвъртък, 15 Март 2018, 18:30 ч.
 до 
Четвъртък, 15 Март 2018, 20:30 ч.