Разпалвай духовната си страст

01.02.2020 16:30ч. Събота  -  01.02.2020 20:30ч. Събота
Salted Cafe Sofia, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Как можеш да задълбочиш връзката си с Бог и да откриеш нови вълнуващи начини да Го преживяваш и да развиваш вярата си?
---
Много християни се люшкат в духовния си живот между религиозна формалност и религиозен фанатизъм. В първия случай вярата се е превърнала в един безсмислен навик, който не носи никакво удовлетворение от връзката с Бог. Във втория случай вярата е използвана като средство за доказване на собствената правота и за осъждане на инакомислещите.
------
Има алтернатива на тези две крайности. Ти можеш да развиваш твоята духовност така, че да ти носи пълно, насищащо, удовлетворяващо преживяване с Бог. За това ще говорим на срещата ни на 1 февруари.
------
Истинската духовност е силна и дълбока – тя прониква дълбоко в човешката личност и ни променя. Истинската духовност е цялостна и балансирана – тя обхваща цялостната личност, емоциите, разума, тялото, душата. Тя засяга разбирането ни за добро, за красота, за истина, за морал, за естетика, за познание.
------
Познаваш ли кой е твоят духовен стил (твоят присъщ начин да се свързваш с Бог)? Как можеш да го развиваш? Как можеш да разширяваш духовното си преживяване и да откриваш и нови начини да се свързваш с Бог?
------
Ще говорим върху тези и други въпроси. Ще разгледаме 9 стила духовност и ще видим защо хората се различават в начина, по който изживяват и изразяват вярата си. Ще видим как можем да открием своя духовен стил и как да го използваме, за да разпалваме духовната си страст. Ще говорим и за това как можем да разширим духовния си стил и да обогатим и задълбочим още повече преживяването си с Бог.
------
Присъстващите ще получат информация как могат да направят тест и да получат индивидуален профил за своя стил духовност.
------
Събитието е подходящо за вярващи от различни християнски изповедания – евангелски харизматични, нехаризматични, православна и католическа църква. То е част от обученията, свързани с Естествено развитие на църквата (NCD – Natural Church Development).
------
Водещи: Иван Мирчев, национален партньор на NCD International.
Вход: Задължителна безплатна регистрация.

Организатор
Кога & Къде

Място: Salted Cafe Sofia,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Братя Миладинови 38, Salted Cafe Sofia

Събота, 1 Февруари 2020, 16:30 ч.
 до 
Събота, 1 Февруари 2020, 20:30 ч.