Реалната стойност на високата самооценка

21.05.2022 17:00ч. Събота  -  21.05.2022 18:30ч. Събота
Salted Cafe Sofia, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Десетилетия наред в психологията, в книгите за самопомощ, в безброй семинари за личностно развитие се е учило, че много от проблемите на хората идват от ниската им самооценка. Че повишаването на самооценката води до повече креативност, постижения в училище и на работното място, повече мотивация, креативност, по-пълноценни взаимоотношения и като цяло до по-високо ниво на лично щастие.

Многобройните психологически проучвания през последните две десетилетия показват, че ТОВА Е МИТ. И въпреки това много терапевти и техните клиенти продължават да вярват в него и да прилагат начини и техники за напомпване на самооценката, като позитивно себеутвърждаване, заменяне на самоосъждащите мисли със себеутвърждаващи, fake it until make it (преструвай се, докато направиш), релаксация и визуализация и др. Повечето от тези неща могат да имат не само краткотраен или нищожен ефект, но дори и обратен.

Ще говорим за РЕАЛНАТА СТОЙНОСТ НА ВИСОКАТА САМООЦЕНКА и нейната алтернатива БЕЗУСЛОВНОТО СЪЧУВСТВЕНО ПРИЕМАНЕ НА СЕБЕ СИ.

  • То сваля от плещите ни огромния товар постоянно да се доказваме на себе си и другите и да се борим за тяхната и собствената ни оценка.
  • То ни дава невероятен вътрешен мир, спокойствието да сме това, което сме и силата реално да израстваме и да реализираме потенциала си като личности.
  • Да изграждаме характер и умения, които ни правят зрели – емоционално, духовно, социално, професионално.

Участието е безплатно. За присъствие на място, е необходима безплатна регистрация(!!!), тъй като местата в залата са ограничени до 30. Онлайн можете да се включите чрез Facebook live или YouTube live: (очаквайте линк)

Задължителна безплатна регистрация за присъствие на място:

Лектор: Иван Мирчев, акредитиран коуч (ACC) към ICF (International Coach Federation), с професионална квалификация в областта на емоционалната интелигентност.

С подкрепата на Salted Café Sofia

Организатор
Кога & Къде

Място: Salted Cafe Sofia,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Ул. Братя Миладинови 38

Събота, 21 Май 2022, 17:00 ч.
 до 
Събота, 21 Май 2022, 18:30 ч.