Прилагане на мъдростта от предците. Шамански констелации и констелации с природата в Белинташ

24.10.2019 13:00ч. Четвъртък  -  27.10.2019 16:00ч. Неделя
Белинташ, с. Врата
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Прилагане на мъдростта от предците. Шамански констелации и констелации с природата в Белинташ


За втори път ще ни гостува Мануел Лерида Декер.

Шаманските констелации са мощен начин за свързване с вътрешните аспекти. Ритуалите от древни култури ще Ви свързват с вътрешните Ви гласове и посредством диалог ще достигаме до собствената същност. Няма нищо извън нас, всичко, от което се нуждаем, за да се излекуваме, е вътре в нас. Всяка шаманска констелация има ограничение за участие от 5 души. Целта на този иновативен метод е да се свържем с вътрешните аспекти, да преодолеем тяхното разделяне и следователно тяхното проявление като травми, поведенчески модели, вярвания, за да се върнем към истинската си същност. Шаманските констелации Ви позволяват да : преживявате и съчувствате с най-дълбоките части от личността, постигате устойчиви промени в живота, да намерите лична визия, чрез която да подчертаете уникалния и индивидуален начин на вашето същество, да вземете незабавни и устойчиви решения, да поемете пълна отговорност за живота си, защото няма нищо извън вас, вашата жизнена ситуация ще бъде разгледана от различни вътрешни възгледи, така че да превъзмогнете старото и дискомфортно състояние и да придобиете нови жизнени енергии. По този начин ще можете да поемете отговорността за собствения си живот и да приемете решенията, които трябва да се вземат, за да се почувствате пълноценни и щастливи. Заедно ще разработваме ефективни стъпки за прилагане на устойчиви промени в ежедневието.
Констелации с природата са идеален метод за свързване с всичко, което предлага Майката Земя и излизане от видимия свят. Работата с природата Ви позволява да изследвате, чувствате, преживявате нещо по-голямо от това, което всеки от нас представлява. Ще се свързваме с вечното съзнание, със съзнанието, което управлява и насочва всичко, което съществува и включва всичко: животни, растения, минерали, планети, хора, човечество, земи. Главната цел, чрез този вид констелации е да се преодолее усещането за разделение и да се намерят решения в съзвучие с природата. Чрез природни констелации можем да:
Придобиваме опит и да бъдем съпричастни към различни елементи на природата като дървета, реки, животни, пейзажи и екосистеми и т.н.
Разработваме и намираме решения и правим промени на местно или глобално ниво, да имаме
Vision Quest- да подчертаем уникалния и индивидуален път на всеки човек и да намерим собствената си мисия на тази планета.
Място на провеждане: Белинташ, Старите къщи
Дати на провеждане: 24-27 Октомри
Пристигане и настаняване от 24 Октомври2019г. Тренинга започва в 13ч. Тези, които нямат транспорт е необходимо да уточнят ползването на такъв с организатора.
Цена 520лв. в стая с двойно настаняване, 620лв. в стая единично настаняване.
В цената са включени: такса за участие и 3 нощувки.
Водещ на тренинга е Мануел Лерида Декер. Мануел практикува системен и класически коучинг, системни констелации, изучавал е опита на аборигените, работи със специалисти от цял свят. Автор на книгата "Фокусиране върху невидимото - констелации и шаманизъм", в която предлага комбинацията от ефективна работа на системните констелации с неговия начин на разбиране на шаманските практики. Представеният подход , Шамански констелации, е мощен метод за свързване с вътрешните аспекти на човека. „В действителност, това е вътрешен диалог, интракомуникация, която ни балансира чрез нашите вътрешни аспекти, за да достигнем до собствената си същност. Няма нищо извън нас, всичко е вътре“

Банкова сметка за внасяне на сума:

BG26IABG74311000635101


За контакти: 0884669156, ел. поща :dhs@dir.bg
Местата са ограничени, запазете своето място!

Теодора Гецова

Доля Хорс Студио

Организатор
Кога & Къде

Място: Белинташ,
Регион: област Пловдив ,
Град: с. Врата,
Адрес: Комплекс Старите Къщи

Четвъртък, 24 Октомври 2019, 13:00 ч.
 до 
Неделя, 27 Октомври 2019, 16:00 ч.