Money.bg Лични финанси

10.04.2024 08:45ч. Сряда  -  10.04.2024 13:30ч. Сряда
Хотел Hyatt Regency Sofia, зала Васил Левски, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

За да постигнете вашите цели ви трябват не само пари, но и умения да ги използвате. За да станете успешни, не ви трябват само знания, а и вдъхновение. Безценно е да откриете правилните хора и да чуете правилните думи. Именно това ви очаква на „Money.bg Лични Финанси“. Форумът ще ви срещне с експертите, които знаят как да управлявате парите си по-добре. От представители на институциите до бизнес лидери, от банкери до инвеститори - те ще ви разкрият тайните на финансовия успех. Къде се намира имотният пазар? Защо депозитите отново имат смисъл? Що е то алтернативна инвестиция? Какво се промени в крипто сектора?  Това са само част от многобройните въпроси, на които ще търсим отговор на 10 април от 9:30 часа в хотел Hyatt Regency Sofia. Информацията и контактите са най-ценният актив по пътя към успеха, а „Money.bg Лични Финанси“ ще ви даде по много и от двете.

 

Програма:

OPENING KEYNOTE: Людмила Елкова, УС на БНБ

Финансовата грамотност: Път към финансова свобода, Светослав Велинов (Банка ДСК)

Панел 1: Спестяване, инвестиции и възможности

Най-доброто, което можем да направим със своите пари, е да ги накараме да работят за нас. Какви са най-добрите стратегии за запазване и увеличаване на богатството ни през 2024 г.? Къде грешим при управлението на личните си финанси? Има ли отново смисъл от депозитите? Твърде „страшни“ за обикновените хора ли са инвестиционните фондове? Как да се пенсионираме по-богати?

Лектори:

Наталия Петрова, Председател на БАУД/Конкорд Асет Мениджмънт

Д-р Николай Лазаров, Пощенска банка

Представител на БАДДПО

 

Презентация на Велин Филипов (ИДЕС)

 

Панел 2: Кредити и имоти

Всички гледат цените на апартаментите в големите градове, но отвъд цифрите има важни тенденции, които ще влияят на цялата икономика за години напред. Там, където някои съзират предизвикателства и кризи, други виждат възможностите. Къде всъщност се намира пазарът на недвижимости в България и накъде се е насочил? Какви кредити тегли българинът?

Лектори:

Петър Сотиров, VM Invest

Георги Георгиев, Инвестбанк

Мирослав Владимиров, ЕРА Недвижими имоти

 

Презентация на Александър Цветков (Болерон)

 

Панел 3: Дигиталните финанси на бъдещето

Цяло едно поколение време вече ни дели от настъпването на XXI век, но все още у нас се гледа с насмешка, страх или най-малкото неразбиране към възможностите за алтернативни инвестиции отвъд традиционните модели и институции. Крипто зимата е зад гърба ни, но какво следва за дигиталните активи? 

Лектори:

Пламен Дильовски, Futura

Владислав Драмалиев, Фондация BitHope

Александър Цветков, Болерон

Организатор

Money.bg

Money.bg е сайт с финансова и икономическа насоченост, чиято цел е да предлага интересно и актуално съдържание от сферата на бизнеса, икономиката, финансите, технологии, лични финанси, кариерно израстване и любопитна информация свързана с парите. Сайтът предлага също анализи, коментари, както и собствени разработки на икономическа тематика.
 
 

 

 

Кога & Къде

Място: Хотел Hyatt Regency Sofia, зала Васил Левски,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: София, пл. Васил Левски

Сряда, 10 Април 2024, 08:45 ч.
 до 
Сряда, 10 Април 2024, 13:30 ч.