Мадлен Алгафари за пълноценните партньорски отношения

10.02.2021 18:30ч. Сряда  -  10.02.2021 20:30ч. Сряда
Онлайн в платформата ZOOM, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

Чувствате ли сякаш отношенията с най-близкия човек се намират в състояние на застой?

Усещате ли се, че отново и отново се сблъсквате с едни и същи проблеми и модели в общуването помежду си? Задавате ли си въпроса какво се очаква от вас и какво пречи да сте удовлетворени от отношенията ви? 

Независимо дали става въпрос за общуването с партньора, с децата или с разширеното семейство тези предизвикателства могат да изглеждат крайно обезкуражителни.  Ако се сблъсквате с подобни трудности, не сте сами… 

За да ви помогнем в преодоляването на тези проблеми и в изграждането на зрели, мъдри и пълноценни отношения ви каним на онлайн среща с Мадлен Алгафари в сряда, на 10 февруари, 2021г. от 18:30 до 20:30ч. в платформата ZOOM

По време на нея ще научите: 

    •    Кои са някои от най-често срещаните митове за партньорските отношения?

    •    Кои погрешни модели на поведение ви пречат в отношенията с партньора?

    •    Какво се случва с мъжкото и женското днес?

    •    Кои са "жокерите", които ще ви помогнат да изградите мъдри, зрели и пълноценни отношения?

    •    Какво е важно да знаете за родителството?

          и още...

 

По време на семинара ще имате възможност да зададете своите въпроси към Мадлен. 

Вземете своя билет с 50% отстъпка, до 25 януари, 2021г. на специалната цена от 19 лева за присъствие онлайн на живо, вместо за 38 лева!

Видео запис от събитието с Мадлен може да закупите с 50% отстъпка до 25 януари, включително, на цена от 16 лева вместо за 32 лева

ВАЖНО: Билетът за присъствие онлайн на живо не включва получаване на видео запис от предаването. Ако сте закупили билет за онлайн участие на живо, но нямате възможност да участвате, ще можем да Ви компенсираме със запис от срещата, който следва да заявите на contact@brak.bg, не по-късно от 11 февруари, 2021г. Разликата в цената между участието на живо и записа остава за Ваша сметка. 

Ако сте закупили билет за запис от събитието, на дадения от вас имейл ще получите линк, на който в рамките на две седмици ще имате възможност да видите събитието. Билетът за запис не дава право да участвате на живо. Линкът ще получите до 20 февруари.

Не пропускайте да инвестирате в най-ценните си взаимоотношения!

Побързайте, тъй като местата за участие на живо са ограничени!

Линкът за събитието в zoom ще получите на посочения от вас имейл при закупуване на билета, до 8 февруари, 2021г. включително.

 

Говорител на събитието е Мадлен Алгафари- психотерапевт, писател, преводач, преподавател, режисьор, председател на борда на Български институт по Неорайхианска аналитична психотерапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия "IBPJ", издавано от европейската и американската асоциация по психотелесна терапия.

 

Събитието се организира по повод и в подкрепа на Седмицата на брака в България. Инициативата има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

 

 

Галерия
Спонсори

Организатор
Кога & Къде

Място: Онлайн в платформата ZOOM,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Линкът за събитието в zoom ще получите на имейла, който сте посочили при закупуване на билета, до 8 февруари, 2021г.

Сряда, 10 Февруари 2021, 18:30 ч.
 до 
Сряда, 10 Февруари 2021, 20:30 ч.