Любовта е пълна бъркотия

05.02.2022 17:00ч. Събота  -  26.02.2022 18:30ч. Събота
Salted café Sofia, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Как е възможно толкова много да се обичате, но също така и да се мразите? Толкова да си помагате, но и да си пречат. Да сте най-големите приятели, но и най-големите врагове. Да се вдъхновявате един друг, но и да се обезсърчавате. Да се привличате страстно, но и да се отблъсквате. Да се наранявате, но и да се утешавате и изцелявате. Да сте най-големите си критици, но и най-големите си защитници.

Не се чудете. Любовта е бъркотия. Голяма бъркотия, с която трябва да се справяте заедно. И колкото по-бързо го осъзнаете и развиете умения за това, толкова повече ще можете да изграждате връзка, която да ви носи повече удовлетворение.

В тази поредица ще говорим за трудните неща във връзката и за преодоляването им. За преминаването на любовта през огън и пречистването й като злато.

Каним ви на четири срещи на живо и онлайн – лекции + дискусии:

  1. Конфликтите са в реда на нещата – решавайте  решимите и приемете нерешимите – 05.02.2022 от 17.00 ч.
  2. Спиралата на негативизма – избягвайте тези действия и мисли, които я задвижват – 12.02.2022 от 17.00 ч.
  3. Любовта е жилаво цвете – неутрализирайте негативизма и създайте условия да процъфтява – 19.02.2022 от 17.00 ч.
  4. Обича ме и ме разбира – отговаряйте на емоционалните заявки на партньора си и разпалвайте романтиката – 26.02.2022 от 17.00 ч.

ГОВОРИТЕЛ: Иван Мирчев, личен и екипен коуч, акредитиран към ICF (ACC – International Coach Federation)


Събитието се провежда присъствено и онлайн. Присъствието на място е със ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ и при спазване на противоепидемичните мерки. В цената са включени топли и безалкохолни напитки. Участниците онлайн ще получат линк за гледане на живо в YouTube или Facebook live в затворена Фейсбук група. Всички участници ще могат да гледат записите и след приключване на събитието.

Билети за присъствено участие:

  • Единичен билет за 4-те сесии присъствено – 30 лв.
  • Двоен билет за 4-те сесии присъствено – 50 лв.

Билети за онлайн участие:

  • Единичен билет за 4-те сесии онлайн – 20 лв.

Специален гост изпълнител - Константин Томов. Той ще допринесе за романтичната атмосфера с едни от най - красивите песни от творчеството на Нат Кинг Коул, Франк Синатра, Тони Бенет и др.


С финансовата и логистична подкрепа Salted café Sofia по проект за личностно и духовно развитие.


Събитието се организира в партньорство с инициативата Седмица на брака във връзка с 11-то й честване в България. Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и традиционните семейни ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Инициативата е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в над 25 страни по света! Вижте повече на: www.brak.bg

Организатор
Кога & Къде

Място: Salted café Sofia,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Ул. Братя Миладинови 38, Salted café Sofia

Събота, 5 Февруари 2022, 17:00 ч.
 до 
Събота, 26 Февруари 2022, 18:30 ч.