Коучингът – Пътят на Бъдещето за Динамичните Бизнеси. Защото хората не напускат фирми – те напускат мениджъри!

09.10.2018 19:00ч. Вторник  -  09.10.2018 21:00ч. Вторник
Младежки Център Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Тема на вечерта: Коучингът – Пътят на Бъдещето за Динамичните Бизнеси. Защото хората не напускат фирми – те напускат мениджъри!

Гост-лектор: Катрин Прентис

На 9-ти октомври, вторник от 19ч. Пловдивската коучинг съпорт група ви кани на своята първа среща! В Пловдив вече има място, което да събира мислещите и прогресивни хора на града ни. С удоволствие приветстваме всички, които искат да научат повече за коучинг метода, които искат да случат промяна в живота си, в бизнеса, който ръководят и да открият нова перспектива в начина си на мислене.

В първата част от срещата Катрин Прентис ще разкаже как работи коучинг методът, какви са ползите и резултатите, които можем да очакваме от работата с коуч и защо понятията Осъзнаване и Отговорност са в основата на успешния живот и бизнес. В тази изключително вдъхновяваща лекция ще се потопите в света на втората най-бързо развиваща се индустрия в света, ще придобиете нови знания за коучинга или ще задълбочите настоящите си. Ще имате и възможност да зададете своите въпроси.

Катрин Прентис е съ-основател и съ-собственик на Palitri International ООД, Мастър Дистрибутор на Noble Manhattan Coaching за България и Балканския Полуостров. Тя е акредитиран мастър коуч към Международния Орган за Професионален Kоучинг и Mенторство (https://coach-accreditation.services/) с над 2 300 часа коучинг практика с индивидуални клиенти. Катрин е първият коуч в България, постигнал акредитация като мастър коуч от тази институция (и вторият в Източна Европа). Тя е преподавател в международния екип от лектори на Noble Manhattan, търсен мотивационен лектор и презентатор.

___________________________

Както всеки път, втората част от събитието ще бъде посветена на Коучинг. 
Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!

Организатор

България Коучинг Съпорт Груп

Ние сме компанията с най-дълги традиции и опит в обучаването на компетентни коучинг специалисти. Дипломирайте се с Ноубъл Манхатан Коучинг България.


Кога & Къде

Място: Младежки Център Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: ул. Ясна поляна 18, Гребна база, Пловдив

Вторник, 9 Октомври 2018, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 9 Октомври 2018, 21:00 ч.