Know-How Share #30за30

25.11.2017 10:00ч. Събота  -  25.11.2017 18:30ч. Събота
Зала EventsLab, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

КОГА: 25 ноември 10:00 - 18:30

КЪДЕ: София, ул. Козлодуй 74, партер, зала EventsLab

КАКВО: Know How Share #30за30

Ще си говорим за движението, здравето, живота и науката. Ще търсим отговорите на въпроси, които и ние и вие, може би, често си задаваме. Ще ви срещнем с шестима лектора, професионалисти в областите, в които развиват своята дейност. Те ще споделят знания и опит, а вие ще имате възможността да зададете въпроси, които отдавна ви вълнуват.

КОЙ:

 • Елена Николова - психолог
 • д-р Камен Генов - ендокринолог
 • Никола Томов - предприемач и треньор
 • Костадин Зашев - персонален треньор, докторант по ядрена енергетика
 • Цветан Недев - персонален треньор, кинезитерапевт
 • Лазар Радков - треньор, предприемач, писател

Скоро очаквайте и точна програма на лекциите и темите!

КАК:

 • Продължителност на всяка лекция: 30 минути
 • Време за въпроси - 15 минути
 • Почивка между лекциите - 15 минути
 • Обедна почивка - 90 минути

КОЛКО:

Цени за събитието:

 • Ранно записване (до 19.11.17г) - 55лв.
 • Стандартна цена - 75лв.
 • Ранна цена за записване на двойка (до 19.11.17г) - 85лв.
 • Стандартна цена за записване на двойка - 115лв.

Местата наистина са ограничени!!! Побързайте!

 

ЗА ЛЕКТОРИТЕ:

Елена Николова

“Аз помагам на хората да намерят решение в трудни за тях житейски ситуации като изследват собствените си ресурси. Харесва ми да правя това заедно с клиентите си, които могат да разчитат на моята подкрепа, разбиране, дискретност и професионални умения. Мисля си, че важните открития се правят, когато се научиш да виждаш себе си чрез погледа на другия.”

Работи с клиенти в качеството си на супервизиран транзакционен аналитик. Член е на Дружеството на психолозите в България. Член е на Българската асоциация по транзакционен анализ (БАТА), заедно с това и делегат на БАТА в Европейската асоциация по транзакционен анализ. Освен с клинични случаи (тревожност, депресия, паническо разстройство, професионално прегаряне, личностни разстройства и др. ), работи с психично здрави хора, които в определен момент от живота си губят „почва под краката си“. Това може да е следствие от неразрешен вътрешноличностен или междуличностен конфликт, неумение да се преработи силна тъга или гняв, загуба на доверието в себе си или партньора, загуба на близък. Има дългогодишен опит в работата със зависими към наркотиците и алкохола. Работила е по национални и европейски проекти, които са довели до създаването на иновативни практики в нашата страна (например Национална информационна линия за наркотиците и алкохола, къща „Посока” за  употребяващи наркотици хора, които не са направили все още избор да се лекуват).

д-р Камен Генов

Д-р Генов е началник отделение по ендокринология към МБАЛ “АВИС МЕДИКА” гр. Плевен. Изготвял презентации на теми свързани с щитовидната жлеза, захарния диабет и сърдечно-съдовите заболявания. Участвал в множество конгреси и конференции в страната и чужбина. Участвал в клинични изпитвания на медикаменти в областта на ендокринологията в различни фази на изпитването. Областите на интересите му включват: репродуктивна ендокринология, спортна ендокринология, болести на щитовидната жлеза, сексуална медицина и андрология, метаболитни нарушения и затлъстяване, заболявания на хипофиза и надбъбреци, захарен диабет.

Никола Томов

Никола е предприемач, треньор и съосновател на Aesthetic by Science. Преди години завършва магистър по Финансиране и успява да се докосна до академичния свят. Любовта му към науката бързо се пренася в сферата на фитнеса, а неговата цел се превръща в това да предоставя научно-обоснована информация относно тренировки и хранене.

Костадин Зашев

Костадин е персонален треньор със сертификат от National Academy of Sport Medicine, USA. Има десетгодишен стаж и проведени повече от 13 000 тренировки с хора, стремящи се към подобряване на физическата форма и общото си здраве. Костадин е и докторант по ядрена енергетика в Технически универсистет – София. Този близък контакт с науката му показва колко вреди могат да бъдат нанесени, когато истината и фактите се сбъркат или заместят от мненията, интуицията и „личния“ опит. Искрено вярва, че човек може толкова, колкото знае. Затова и инициира създаването на фейсбук страницата Strong by Science, която в интернет морето от митове и легенди за здравословен начин на живот, има за основна цел да предоставя само научно обоснована информация за здравето и спорта, така че незнанието, илюзията за знание и невежеството да престанат да бъдат аргументи, когато трябва да правим избор.

Цветан Недев

Цецо е малко странен - един от основните му интереси е болката. Не да я причинява, не дори да я изпитва, а да я елиминира. Или, по-точно, да помага на околните да живеят без болка.  Дипломиран кинезитерапевт и един от най-спокойните треньори, които може да срещнете. През последните 8 години Цецо има пръст във възстановяването на някои от най-счупените хора, обръщали се към Live To Lift. Само че и методите му са нетрадиционни - най-често "предписва" адекватно движение и хранене, повече сила, по-добра кондиция и грижа за себе си. И към всичко това - доза акъл.
Цецо е бургазлия, но вместо да надъхва хората да тренират за плочки и големи бицаги, разправя, че било по-важно тренировките да допринасят за качеството на живота ни. Да не говорим, че почти никога не казва "въй". Странен!!!

Лазар Радков

Лазар Радков е основател и основен доставчик на акъл на Live To Lift. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в редица фирми и е участвал като лектор в множество събития. Вярва, че повечето хора не покриват дори две от следните бази – адекватно движение, хранене, почивка и забавление. Автор е на книгата “Яж шоколад и отслабвай, а от няколко месеца се е заел с нелеката задача да мотивира 1 000 000 българи да тренират 30 дни, всеки ден, известна под названието - #30за30!

 

Домакини в това събитие ще ни бъдат EventsLab. Те са екип от млади и ентусиазирани хора, имащи за цел да дадат тласък на творческите предприемачи, да реализират напълно своите амбиции за осъществяването на едно перфектно събитие. Те разбират ключовата роля, която една зала за срещи може да играе в развитието на бизнеса. Затова стиловите различия в залите им, позволяват провеждането на всякакъв тип мероприятия - конференции, семинари, арт изложби, базари и дори спортни и йога ивенти.

 

Организатор

Live To Lift

Основната ни цел е да помагаме на хората да подобряват здравето си, начинът, по който изглеждат, физическите си постижения и… нищо да не ги боли.

Нашата мисия е да Ви научим да познавате по-добре телата си, да се храните и движите осъзнато във всеки един момент.


Кога & Къде

Място: Зала EventsLab,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Козлодуй 74

Събота, 25 Ноември 2017, 10:00 ч.
 до 
Събота, 25 Ноември 2017, 18:30 ч.