приложна езотериката. Знанието на предците ни. Ползи, практики, методи

23.02.2020 10:00ч. Неделя  -  23.02.2020 17:00ч. Неделя
"Джеймс Баучер" 76, гр. София сградата на Червения кръст - просторна и светла зала, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

ЗДРАВЕЙТЕ БЪЛГАРИ ПО ДУХ!

Поради все по-нарстващия интерес относно тайните знания и приложението им в живота ни продължаваме представането на ценни лектори и съществена информация от знанието на предците ни. Повечето от вас знаят за тези беседи с начало 2011г. и благодарим за стотиците въпроси и желания за продължението им. Заповядайте - организраме за вас приятели поредната среща - беседи част от българското древно знание, окултна наука и приложна езотерика. Това може да подобри живота ни, да решаваме по-добре кармичните ни уроци  и то по-лесно и осъзнато, да влизаме в състояние на действия или покой за осъществяване плана на Сътворението и още сакрални теми.

ЛЕКТОРИ: Акедемик към чувашкия университет, писател, изследовател, Христо Маджаров (един от най-ценните езотерици в севременната окултна наука), член - кореспондент Галя Маджарова. Събитието се допълеа с още лектори

Като представители на рода Дуло - първородния род на планентата - смятаме, че не напразно в нашата страна е възникнало учението на Орфей, тракийската култура, Богомилското учение, учението на Бялото Братство и още значими събития и история, остойностявайки българите като носители на специална духовна култура.

Смятаме за наш дълг и мисия да показваме тези понякога укривани или малко осветявани факти и събития. В тази връзка Ви каним на това събитие в София с ценна информация подбрана специално за Вас.

Участвайки в тази среща Вие подпомагате разпространението на българското културно и духовно наследство - чрез заснемането и разпространението на беседите в нашето ТВ.Предаване и нашия youtube канал на Виделей : https://www.youtube.com/user/kapelano  БЛАГОДАРИМ!

Програма

10:00- 11:30ч Христо Маджаров

Тема:    ( уточнява се точното наименование ) 

11:30 - 11:50 - почивка

11:50 - 13:30 Галя Маджарова

Тема:  ( уточнява се точното наименование ) 

13:30 - 14:30 - Почивка

14:30 -15:30 - летора се уточнява

15:30 - 15:50 почивка

15:50 - 16:45 Лектора се уточнява

Участвайки в събитието подпомагате лекторите и разпространението на българската духовна култура, знание и просветление.
Видео материалите, които заснемаме и качваме в youtube канала ни: (https://www.youtube.com/user/kapelano ) помагат на хиляди сънародници да пазят в сърцето си светлината на нашата родина..На нашата България! 
Това го правим за Вас...Заповядайте..Благодарим....!
Цена 24.лв.

 За да участвате в това събитие е необходимо:

а)  да се обадите на тел. 0897 660 662, за информация относно свободни места.

б) да изпратите посочената сума чрез тази платформа - СЪБИТИЕ.БГ, която поддържа всички видове плащания: картови, банкови, изипей, пейпал, на банкомат...И издава автоматично билет.

в) може да изпратите сумата и директно по банковата сметка на Виделей: СМЕТКА: BG19STSA93000025307630  в лева - ДСК БАНКА. В този случей е нужно да изпратите и-майл с имена и телефон на: asen.videlei@abv.bg

Основание: Февруари. Беседи

Тел. за въпроси 0897 660 662.

Възможни са промени

 

 

 

 

Организатор

Виделей

Дейността на Виделей е популяризиране, разпространение и съхранение на българския дух и култура в България, Европа и света. 

Нашата дейност се осъществява чрез събеседване, симпозиуми, семинари, конференции, видео и телевизионни предавания ето част: ( www.youtube.com/kapelano) - лекции с ерудирани и известни на обществото писатели, историци, изследователи., пътуващи семинари в България и чужбина, публикации в медиите, комуникация с български центрове в Европа и света, университети, училища, неправителствени организации, писатели, музеи, музиканти и различни други културни институции по света.


Кога & Къде

Място: "Джеймс Баучер" 76, гр. София сградата на Червения кръст - просторна и светла зала,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: "Джеймс Баучер" 76, гр. София сградата на Червения кръст - просторна и светла зала. На 300 метра от метро станция "Джеймс Баучер"

Неделя, 23 Февруари 2020, 10:00 ч.
 до 
Неделя, 23 Февруари 2020, 17:00 ч.